Ako ste još uvijek u potrazi za savršenim ljetnim natikačama, razmislite o satenskom modelu s mašnom. Za njega se zadnjih dana "otimaju" domaće špicerice, svjetske trendseterice i najpozantije modne urednice. U nastavku pročitajte zašto

Aktualna ljetna sezona na sunce je izvukla najrazličitije modele natikača – od retro sportskih pa do glamuroznih večernjih. Za to su najprije zaslužne proljetno/ljetne kolekcije najpoznatijih svjetskih dizajnera koje su ih ponovno stavile u modni fokus.

Mogli smo ih vidjeti u kolekciji modne kuće The Row koju potpisuju Mary-Kate i Ashley Olsen, a na slične modele svoj potpis stavila je i Prada.

Obožavaju ih najpoznatije svjetske modne blogerice i urednice, posebno jedan model – izrađen od satena i ukrašen mašnom koji proizvodi poznati komercijalni modni brend Zara.

Trenutno ga možete pronaći na sniženju po cijeni od 59,90 kuna. Kako nositi ovu trendi obuću jako dobro znaju ljepotice na zagrebačkoj špici.

Tako smo nedavno pisali o stajlingu koji je kombinacija drezanih traperica, oversized traper-jakne, bijele pamučne majice i tamnoplavih satenskih natikača s mašnom. Upravo su one izgledu lijepe brinete dale modernu notu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju