Blagotvorna svojstva kokosa našla su svoje mjesto i u Balea liniji proizvoda za njegu kose na bazi kokosove vode.

 

Osim što je kokosova voda sok koji će vam pomoći pri tjelesnim naporima jer sadrži velike količine kalija koje gubimo znojenjem, njezina svojstva hidratacije učinit će našu kosu zdravijom. To je osobito važno tijekom ljeta kada na našu kosu utječu brojni vanjski čimbenici poput morske vode, soli, sunca, klimatiziranih prostorija, pijeska – koji je mogu oštetiti i isušiti.

Balea je jedna od dm-ovih robnih marki koja nudi odličan omjer kvalitete i cijene, a sastoji se od niza proizvoda za sve tipove kose i kože, i to za svaku dob. Među njima je i Balea linija proizvoda egzotičnog kokosovog mirisa u sklopu koje možeš isprobati masku, mlijeko, šampon i regenerator za kosu. Važno je uzeti u obzir kako se kvalitetna njega kose sastoji od tri koraka, a za postizanje maksimalnog učinka, preporučljivo je koristiti proizvode iste linije jer se oni međusobno nadopunjuju.

1. Zadrži sjaj svoje kose usprkos visokim temperaturama

Čisto i njegovano vlasište temeljni je preduvjet za zdravu kosu. Pritom je važno temeljito isprati šampon s vlasišta kako biste izbjegli nakupljanje proizvoda i pustili kosu da diše. Balea šampon za kosu kokos dobro će je hidratizirati tijekom toplih ljetnih dana i podariti joj potrebnu njegu i sjaj.

2. Osnaži i revitaliziraj svoju kosu

U drugom koraku dodaj regenerator koji obogaćuje kosu aktivnim sastojcima koji je hidratiziraju. Regenerator će ojačati prirodni zaštitni sloj kose i zagladiti kutikulu, a redovitom upotrebom smanjit ćeš lomljenje kose i zaštititi je od ispucanih vrhova. U tome ti može pomoći i Balea regenerator za kosu kokos koji ju hidratizira, daje joj sjaj i olakšava raščešljavanje. Potrebno ga je umasirati na mokru kosu nakon pranja te kratko ostaviti da djeluje, a potom dobro isprati.

3. Uz jednominutnu masku ne postoji razlog da preskočiš treći korak

Za završni ritual njege kose važno je kosu nahraniti maskom, a kao nagrada stiže sjajna kosa! Bez obzira na to koji tip kose imate, ovaj korak njege neizostavan je dio tjedne rutine. Za njegu kose tijekom ljeta možete tako koristiti Balea masku za kosu kokos koja je hidratizira i uravnotežuje. Krajnji rezultat je sjajna kosa s mirisom kokosa, a samo trebate ostaviti masku da djeluje 1 minutu i potom dobro isprati kosu. Budući da je za zaštitu kose preporučljivo koristiti tretmane koji se ne ispiru, preporučujemo da isprobaš Balea mlijeka za kosu kokos.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju