Na vjenčanju svoje mlađe sestre Pippe Middleton, Catherine Middleton u jednom trenutku je prekorila svog trogodišnjeg sina Georgea, a sada je poznato i zašto je mali nestaško dobio "jezikovu juhu"

Da je vojvotkinja Catherine Middleton mama kao i svaka druga te da i ona ponekad izgubi živce zbog svojih mališana, moglo se vidjeti na vjenčanju Catherinine sestre Pippe Middleton. Naime, paparazzi su svojim fotoaparatima ulovili trenutak ispred crkve kada je "stroga" mama Catherine ukorila svog trogodišnjeg sina Georgea koji je bio na rubu suza.

Da je vojvotkinja Catherine Middleton mama kao i svaka druga te da i ona ponekad izgubi živce zbog svojih mališana, moglo se vidjeti na vjenčanju Catherinine sestre Pippe Middleton

A sada je poznat i razlog zbog kojeg je princ George bio ukoren. Kako piše The Daily Mail, George je svoju mamu razljutio kada je jednostavno prešao preko šlepa vjenčanice svoje tete Pippe. Isto je trenutak prije George učinila i njegova dvogodišnja sestrica, princeza Charlotte, a veliki brat samo je kopirao svoju sestru, čime se i pokušao opravdati mami.

No, Catherine je smatrala da bi George trebao znati bolje od svoje male sestrice te mu je objasnila da nije u redu gaziti po vjenčanici vrijednoj 345.000 kuna. Kako su rekli svjedoci, Catherine je sina povukla na stranu i objasnila mu da to nije lijepo ponašanje i da nije smio to napraviti. Baš kao što bi napravila i svaka druga mama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju