Princ George i princeza Charlotte, kad god se pojave u javnosti, pažnju privlače i svojim slatkim odjevnim kombinacijama. No jeste li primijetili da najmlađi članovi britanske kraljevske obitelj uvijek nose prilično staromodnu, tradicionalnu odjeću? Sada je poznat i razlog zašto je tako

Na svojem posljednjem pojavljivanju u javnosti, svečanoj paradi upriličenoj za 91. rođendan njihove prabake, kraljice Elizabete II., četverogodišnji princ George i dvogodišnja princeza Charlotte bili su odjeveni u preslatku odjeću, kao i obično. Charlotte je nosila klasičnu ružičasto-bijelu haljinicu, a George hlačice s tregerima u boji burgundca te prljavo bijelu košuljicu.

Princa Georgea i princezu Charlotte mama Catherine Middleton za službene prilike uvijek odijeva tradicionalno, čak i staromodno

Mnogi su primijetili da je ova odjeća malih rojalista, kao i svaka prije, prilično tradicionalna, a neki je opisuju i staromodnom. I zaista, mama Catherine Middleton svoje mališane za službene prilike uvijek odijeva u sličnom stilu, a sada je poznato i zašto je tako.

Osim što se na taj način odražava formalnost prigode, dizajnerica dječje odjeće Rachel Riley koja je kreirala odjeću za princa Georgea, ističe da se djeca odijevaju staromodno kako bi njihove fotografije izgledale bezvremenski.

Odjeća koju dizajniram izgleda tako jer ako dijete nosi jednostavnu odjeći onda je ono u prvom planu, a ne ono što ima na sebi. Biranjem tradicionalne odjeće također se briše faktor vremena s fotografija jer izgledaju bezvremenski, tvrdi Rachel te dodaje da se ovakvim načinom odijevanja Charlotte i George ne ističu previše, pa ih ne bi bilo tako lako prepoznati u javnosti.

Mislim da Catherine i William svoju djecu žele odijevati u odjeću koja je klasična i bezvremenska, a ne u odjeću zbog koje bi privlačili više pažnje, zaključuje dizajnerica. Saznajte i zašto princ George uvijek nosi kratke hlačice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju