Prekrasna porculanska, mliječna put koja je nekoć davno mamila uzdahe stvar je prošlosti, a njeno mjesto zauzela je ona preplanula i sjajna. Upravo je to ono čemu većina nas teži imati ne samo za vrijeme ljetnih mjeseci, već i tijekom cijele godine.

Iako je ljepota u oku promatrača, mnogi smatraju kako je preplanula put nešto što nas čini ljepšim, ali i zdravijim. Kako bi se tako i osjećali, brojni brendovi izbacili su raznorazne proizvode koji nam pomažu da postignemo onu pravu brončanu put prije negoli ljeto i uzme maha te je zadržimo i dugo nakon što ono mine. Jedan takav je i Kozmetika Afrodita čija je linija Art of Tanning Afrodita Professional sačinjena od sastojaka prirodnog porijekla, a namijenjena je svima onima koji teže sjajnoj i osunčanoj koži.

LOSION ZA SAMOTAMNJENJE

Ljeto je iza ugla, a aktivnosti na otvorenom su se povećale. Iako svi jedva čekamo uskočiti u mini haljine i suknje, bijele noge koje otkrivaju sve nesavršenosti vrlo rado bismo zamijenili onim preplanulim. Kako je sunčanih dana u ovo doba manje nego onih kišnih, must have proizvod svake djevojke zasigurno je losion za samotamnjenje. On će dati koži prirodan i potpuniji look te prikriti vene i venice te zamaskirati tvrdu narančinu koru na mjestima izloženim pogledima.

Prednost losiona za samotamnjenje jest što ne moramo satima ležati na suncu kako bismo dobili blistav i osunčan izgled. Dovoljno je ravnomjerno ga nanijeti na kožu lica i tijela, a koliko osunčano želimo izgledati ovisi o tome koliko ćemo ga puta na kožu nanijeti. Prilikom kupnje losiona bitno je izabrati onaj kvalitetan.

Jedan takav jest i onaj Afroditin, koji sadrži kompleks za samotamnjenje u potpunosti prirodnog porijekla. Uz njega se preplanulost dobiva na prirodan način i osigurava ujednačenost tena bez preslikavanja na odjeću, a neodoljiv miris manga podsjetit će nas na nepregledne tropske pješčane plaže. Boja se postepeno razvija tijekom dana, a stupanj preplanulosti određujemo sami ovisno o tome koliko ćemo proizvod puta na kožu nanijeti tijekom idućih dana.

Prije negoli se odlučimo na stavljanje losiona za samotamnjenje, kožu bismo za njega trebali pripremiti. Kako bismo to učinili, najbolje bi bilo napraviti piling i očistiti kožu od mrtvih stanica. Art of Spa Sunny mango piling Afrodita Professional učiniti će upravo to, te tako omogućiti ravnomjerno nanošenje losiona za samotamnjenje.

Želimo li preplanulu put takvom i održati, cijeli postupak s čišćenjem kože pilingom i nanošenjem losiona za samotamnjenje se nakon tjedan dana treba ponoviti.

MARMELADA ZA TIJELO

Kada mislimo da dobro izgledamo, raste i naše samopouzdanje. Kako preplanula put za mnoge znači i dobar izgled, mogli bismo reći da nas osunčan izgled na neki način i čini sretnima. On nas osim toga i podsjeća na sunce, more, plažu i lijena ljetna jutra i lude noći. Kako bismo željeni izgled zadobili, mnogi ipak više preferiraju klasičan način dobivanja preplanule puti - sunčanje.

I dok sretnici boju steknu relativno brzo, većini za postizanje željene preplanulosti trebaju sati i sati izležavanja na suncu. Kako bismo skratili vrijeme sunčanja i izlaganja suncu, postoje razni proizvodi koji više privlače sunce i omogućuju brže tamnjenje kože. No jedan je ipak većini najdraži, a riječ je o marmeladi za tijelo.

Hello, Summer marmelada za tijelo iz programa Afrodita Professional bogata je hranjivim tvarima od vitamina E do snažnih antioksidansa, a brže i intenzivnije postiže toliko tražen osunčani ten. Upravo njeni prirodni sastojci štite kožu od preranog starenja i drugih negativnih utjecaja, a zlatni pigment daje koži blistav i zdrav izgled. Kako je marmelada pogodna za sve tipove kože, oni s osjetljivom i suhom nemaju zbog čega brinuti.

HIDRATACIJA NAKON SUNČANJA

Svatko tko voli preplanulu put zna koliko je važno koži nakon sunčanja pružiti potrebnu vlažnost i hidrataciju. Iako nam se ponekad čini da s tuširanjem ode i naš teško stečen ten, u kojoj mjeri će on otići ovisi o našim navikama. Naime, napravimo li piling ili depilaciju tijekom tuširanja, nismo puno toga učinili osim što smo kožu dodatno oštetili.

Nakon sunčanja koža je isušena i treba je nahraniti stoga je tijekom tuširanja idealno nanijeti pjenu za čišćenje lica i tijela koja ne sadrži agresivne formulacije već nježno djeluje na kožu i osigurava dugotrajnu preplanulost istovremeno pružajući svu potrebnu njegu. Kako biste pojačali učinak svega već nanešenog u svoj ritual uvrstite Art of Spa Mango light maslac za tijelo koji se zbog svoje lagane teksture brzo upija u kožu čineći je prekrasno mekom i mirisnom.

Za savršen finiš posegnite za Hello, Summer Glow maglicom za lice i tijelo Afrodita professional koja intenzivno hidratizira kožu, a zbog svojeg zlatnog pigmenta čini kožu nevjerojatno sjajnom i blistavom.

Svi proizvodi linije Art of Tanning Afrodita professional mogu se nabaviti na njihovom webshopu ili njihovim specijaliziranim dućanima te odabranim kozmetičkim salonima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju