Ljubav je središnja tema interaktivne dokumentarne serije 'The And'. U njoj zaljubljeni parovi, supružnici i bivši partneri jedni drugima postavljaju intimna pitanja o vezi i dobivaju odgovore kakvima se možda i nisu nadali

Ali i Andrew bili su u vezi sedam godina. Dvije godine nakon prekida dobili su priliku postati dio dokumentarne serije 'The And' koja zaljubljene parove, ali i bivše partnere suočava s intimnim temama. 

Iako je od prekida njihove veze prošlo puno vremena, Ali je i dalje željela dobiti odgovor na pitanja koja muče sve žene koje su bile prevarene u vezi. Što je moj partner tražio kod druge žene? Što mu je nedostajalo kod mene? Što ga je 'motiviralo' za čin prevare i koji su njegovi razlozi.

Iako je od prekida njihove veze prošlo puno vremena, Ali je i dalje željela dobiti odgovor na pitanje koje ju je još uvijek mučilo.

Zašto si me prevario, upitala je Andrewa. I dok bi mnogi muškarci na njegovom mjestu ponudili dugačku listu razloga i 'izvlakuša', njegov odgovor bio je vrlo jednostavan i zapravo ponudio logično objašnjenje.

Zašto sam to napravio? Zato što sam bio zainteresiran za istraživanje drugih opcija, rekao je i izazvao pravu buru emocija.

Mučni razgovor o prekidu nije ovdje završio, ali uspjeli su se prisjetiti i lijepih trenutaka u svojoj vezi. Naposljetku je Andrew priznao da želi biti Alin prijatelj, a na pitanje zbog čega dao je jednostavan odgovor koji je opet izazvao suze u njihovim očima: Zato što mi stvarno nedostaješ.

Pogledajte u cijelosti njihov iskren, emotivan i zanimljiv razgovor koji je u samo 24 sata postao pravi hit na YouTubeu.



Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju