ZASU HOME mirisi stvoreni su kako bi u prostor unijeli energiju, podignuli raspoloženje i pozitivne vibracije. Izrađuju se od autohtonog hrvatskog bilja s predivnog otoka Hvara. Uz njih svaki proizvod obogaćen je eteričnim uljima koji svakom mirisu dodaju upečatljivu notu i energiju

Potrebno je samo 4 sekunde da mozak percipira eterično ulje. Poznato je da je naše osjetilo mirisa snažno povezano s emocijama i raspoloženjem, stoga upotrebom prirodnih mirisa u svom prostoru, u vrlo kratkom roku možete osjetiti promjenu raspoloženja.


1. LIVE IN HARMONY
LIVE IN HARMONY miris karakteriziraju nježne, cvjetne note lavande koja donosi sklad, opuštenost i energiju ljubavi.

Miris je obogaćen eteričnim uljem mažurana kojeg su Rimljani nazivali “biljkom sreće” jer odnosi napetosti, štiti od negativnosti i popravlja raspoloženje. Za toplu, drvenastu notu zaslužan je cedar koji u prostoru stvara energiju zajedništva i topline. S ovim mirisom unesite u svaki prostor harmoniju i sklad te stvorite svoju oazu mira.

Energiju LIVE IN HARMONY mirisa aktivirati će kristal ametist.

2. LIVE IN JOY
LIVE IN JOY mješavina donosi svježinu i pozitivnu energiju u svaki prostor.

Poznato je da je naše osjetilo mirisa snažno povezano s emocijama i raspoloženjem, stoga upotrebom prirodnih mirisa u svom prostoru, u vrlo kratkom roku možete osjetiti promjenu raspoloženja.

Razigrane note citrusa, mandarine i bergamota, podrižu razinu energije i raspoloženje, bude nadu i optimizam. Tamjan pročišćava prostor i stvara opuštenu atmosferu. Poseban pečat ovom mirisu daje geranij. On svojom cvjetnom notom potiče vaša osjetila stvarajući sklad te budi volju za radosnim uživanjem u životu.

Energiju LIVE IN JOY mirisa aktivirati će kristali krizopras i ružičasti opal.

3. LIVE IN LOVE
Sladak, egzotičan i senzualan ylang ylang naziva se cvijetom ljubavi, a njegove mirisne note u nama izazivaju pravog zavodnika. Citrusna limeta donosi razigranost. Srednju notu mješavine čine crni papar i sandal budeći sva osjetila i strastvenost u nama, podižu raspoloženje, aktiviraju našu energiju i bude vatrenost. Donju notu mirisa čini eterično ulje muškatnog oraščića afrodizijskog svojstva.

Raspršite ovu mirisnu mješavinu i dozvolite energiji ljubavi da uđe u vaš prostor.

Energiju LIVE IN LOVE mirisa aktivirati će kristal mjesečev kamen (breskva).

4. LIVE IN SUCCESS
Mirisna kompozicija inspirirana je potrebama današnjeg suvremenog čovjeka – zadržati koncentraciju, kreativnost, razvijati vještine i sposobnosti, a pri tome težiti očuvanju smirenosti i harmonije. Upravo smo to postigli u ovoj mješavini.

Slatkasti bosiljak budi energiju, uklanja prepreke, osvježuje. Ružmarin aktivira te otklanja negativnost iz prostora. Menta opušta, bistri um, uklanja bezvoljnost. Limunska trava daje posebnu notu ovoj kompoziciji, njena uloga je kreiranje balansa, energije opuštenosti i nježnosti.

Idealna kompozicija ukoliko svakodnevno želite postizati više uspjeha.

Energiju LIVE IN SUCCESS mirisa aktivirati će kristal zeleni oniks.

5. LIVE IN PROSPERITY
Smilje, cimet, naranča i klinčić u sebi nose snažnu sunčevu energiju. Smatra se da aktiviraju energiju prosperiteta, a u nama bude pokretačku energiju, toplinu te želju za promjenom. Lovor je eterično ulje 'pobjednika'. Mirisna kompozicija obogaćena je notama eukaliptusa i pačulija, mirisima koje su od davnina koristili za pojačavanje vizija, ideja i privlačenja bogatstva.

Ovo je miris koji će u sekundi unijeti sunčevu energiju prosperiteta, topline, akcije i uspjeha.

Energiju LIVE IN PROSPERITY mirisa aktivirati će kristal citrin.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju