Drago mi je ustvrditi da i neke ‘otočanke’ mogu pogriješiti. Ne mogu zamisliti ikonu s istog tog otoka poput Victorije Beckham da obuče ovako nešto

Haljina, kao haljina je o.k, kratki sako isto, ali čarape?! Ako fotka nije loša, onda se čarape presijavaju i dođe mi da pitam 'Zar nije bilo mat??'

Duljina haljine ovog oblika u dijelu suknje mi nije osobito draga i nije pun pogodak u ovoj priči. Ne znam zašto se toliko buke diže oko odjeće Catherine Middleton? Znam sve, žena britanskog prijestolonasljednika, ali nije nužno modna ikona.

>> Catherine Middleton u haljini za 600 kuna

Istina, to joj nije ni dužnost, ni obaveza, ali sigurna sam da je njeno oblačenje opis nečijeg radnog mjesta. Pa, dajte onda.. Protokoli nameću formalnu odjeću, no prva dama Amerike Michele Obama je vrlo brzo zauzela stranice magazina svojim odabirom odjeće u stilu Jackie Kennedy, ali Michelle je majka i ima preko 47 godina. Catherine koja bi uzor u oblačenju mogla potražiti kod Carle Bruni, supruge Nicolasa Sarkozyja.

>> Zašto je haljina Ume Thurman baš tako savršena?

Svojedobno je bilo govora o nespretnim kombinacijama pokojne Lady Di, ali se s vremenom to značajno promijenilo. Sad je vrijeme da neko razgovara s budućom princezom te da ove neodređene početke lagano zaboravimo.

Andreja Horvatić,
Specijalistica imidž konzaltinga

www.image-consulting.com.hr

www.profashion.com.hr

Rezervacija termina imidž konzlatinga putem maila na info@profashion.com.hr ili na mob. 098 38 38 11.

Svaka dobra priča ima još bolji nastavak!
To je www.profashion.hr, naša nova web stranica, a povodom promocije, ovo je dar od srca u pravo doba godine, za sve vas koji nas pratite,

PROFASHION www.profashion.com.hr ili www.profashion.hr časti s promotivnim cijenama na sve naše usluge. Dakle, na sve cijene i za sve one koji rezerviraju svoj termin imidž konzlatinga do 1. veljače 2012. vrijedi popust od 40% na gotovinu i 20% na plaćanja kreditnim karticama. (ovi popusti isključuju sve ostale).

Iako nisu vremena za trošenje, i mnogi će pretjerati s poklonima, provodima, a možda slijedi i skijanje, ne brinite, važno se prijaviti za termin, a možete ga iskoristiti u naredna tri mjeseca, dakle, do 1. travnja. Molimo sve rezervacije i upite na info@profashion.com.hr ili na 098 38 38 11.

Sve je više onih koji bi rado iskusili imidž konzlating, a nisu iz Zagreba. Stoga ova promotivna ponuda , iako uz ograničenje trajanja, ali ipak za sve one koji nisu uspjeli uhvatiti termin tijekom ove jeseni zbog vrlo jake kampanje ‘Lijepa, ako to želim’ sad je idealno vrijeme. Profashion na ovaj način svima pruža priliku svima u produženoj akciji.

Svi oblici naših modula edukacije, za buduće polaznike koji se prijave u tom periodu, uz uplatu akontacije, postaju znatno povoljniji, točnije, odobravamo 30% popusta na gotovinu, i 15% popusta na plaćanje kreditnim karticama.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju