Mislite li da je ovo još samo jedna od prilika o kojima čitate na sve strane, a da vas na kraju čeka ona famozna zvijezdica kao na kraju svakog ugovora. Ne. Ovaj put je stvarno.

Usluga imidž konzaltinga dostupna je Hrvatskoj već gotovo dvije godine i mnogi su imali prilike uživati rezultate. No, sad se prilika pruža svima

PROFASHION imidž konzalting u ljetnoj akciji nudi uslugu imidž konzaltinga na ona način koji najviše volite - na rate. Dakle, na svoju kreditnu karticu uslugu imidž konzaltinga mogu si priuštiti svi. I to na 12 ili 6 jednakih mjesečnih obroka.

Imidž konzalting je verificirana međunarodna metoda koja svakoj osobi omogućuje da sazna sve svoje mogućnosti za najbolji mogući prvi dojam. Uslugu je dovoljno napraviti jednom u životu i osigurati si znanja koja će vrijediti uvijek - naučiti odabrati za sebe, bez grešaka, odjeću po boji, kroju, vrti tkanine i vrsti dezena.

Također naučiti prepoznati odgovarajuću frizuru i šminku koja će iz svake osobe 'izvuči' maksimum. Danas u ovo natjecateljsko i vrlo brzo vrijeme, uz način života koji ne dopušta slučajnosti i vrlo često ne pruža drugu priliku imati dobra imidž znači imati dobru vizit kartu.

Sjetite se zvijezda čije vas fotografije iz ranih dana karijere nerijteko iznenade. A zamislite tek iste te zvijezde i njihov osječaj kad iste te fotografije vide. Sve je dobro dok se takve fotke gledaju u vlastitom domu, ali kad one osvanu u svjetskim tabloidima, vjerujte, nije im svejedno.

>> Znate li kakav kroj i koja boja vam najbolje pristaju? Naučite!

Iskoristite svoju priliku i ljetnu akciju za uslugu imidž konzaltinga koja je u ljetnoj akciji povoljnija i do 30 posto, a ako plaćete na neku od svojih kreditnih kartica, ta vas usluga neće stajati više od tek 120 kuna mjesečno.
Zavladajte svojom ljepotom uz imidž konzalting u ljetnoj akciji, termina nema previše, ali ima onih koji žele imidž konzalting!

Specijalistica imidž konzaltinga
Andreja Horvatić i PROFASHION tim

Rezervacija termina putem maila na andreja@profashion.com.hr ili na mob. 098 38 38 11 i 091 722 07 03.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju