Neki dan na sastanku u jednoj vrlo ozbiljnoj firmi neobavezno smo uz kavu skrenuli razgovor prema glumcina i u općoj gunguli oko toga koji je najzgodniji. Usprkos žestokoj borbi za prvenstvo mlađi gospodin Pitt nije uspio pobijediti sad već vremešnog Redforda

Dakle, kad smo gotovo jednoglasno, (jer bio je prisutan i jedan muškarac koji se počeo hvatati  J. Lo, pa Severine.. i tako... bilo je tu svašta), ali uz dužno poštovanje prema damama zaključili smo da je gospodin Robert apsolutni pobjednik.

>> Koliko je uistinu pogriješila Catherine Middleton?

Dakle, potpuno osobno i totalno intimno, uđimo u Novu u crvenim gaćicama ispod crvene haljine. Jer kažu da to nosi sreću. Ako je to istina dobro će doći i crvena jakna, te čarape iste boje, štikle naravno crvene, i torba, i kapa svakako...i možda negdje nabavimo i crveni češnjak? A što se križa tiče u toj boji..To nije problem. I stati ću kraj crvenog zida s crvenom slikom Roberta Redforda u ruci (no, dobro..možda Brada Pitta) ali sve ću obojati u crveno..i djecu ako treba...

Drage moje, nek nas netko čuva ove godine, pa makar i male crvene gaćice!

Sve najbolje želi vam Vam vaša imidž konzultantica
Andreja Horvatić

p.s. nađite i vi svoju crvenu!

www.image-consulting.com.hr

www.profashion.com.hr

Rezervacija termina imidž konzlatinga putem maila na info@profashion.com.hr ili na mob. 098 38 38 11.

Svaka dobra priča ima još bolji nastavak!
To je www.profashion.hr, naša nova web stranica, a povodom promocije, ovo je dar od srca u pravo doba godine, za sve vas koji nas pratite,

PROFASHION www.profashion.com.hr ili www.profashion.hr časti s promotivnim cijenama na sve naše usluge. Dakle, na sve cijene i za sve one koji rezerviraju svoj termin imidž konzlatinga do 1. veljače 2012. vrijedi popust od 40% na gotovinu i 20% na plaćanja kreditnim karticama. (ovi popusti isključuju sve ostale).

Iako nisu vremena za trošenje, i mnogi će pretjerati s poklonima, provodima, a možda slijedi i skijanje, ne brinite, važno se prijaviti za termin, a možete ga iskoristiti u naredna tri mjeseca, dakle, do 1. travnja. Molimo sve rezervacije i upite na info@profashion.com.hr ili na 098 38 38 11.

Sve je više onih koji bi rado iskusili imidž konzlating, a nisu iz Zagreba. Stoga ova promotivna ponuda , iako uz ograničenje trajanja, ali ipak za sve one koji nisu uspjeli uhvatiti termin tijekom ove jeseni zbog vrlo jake kampanje ‘Lijepa, ako to želim’ sad je idealno vrijeme. Profashion na ovaj način svima pruža priliku svima u produženoj akciji.

Svi oblici naših modula edukacije, za buduće polaznike koji se prijave u tom periodu, uz uplatu akontacije, postaju znatno povoljniji, točnije, odobravamo 30% popusta na gotovinu, i 15% popusta na plaćanje kreditnim karticama.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju