Vručine i tropska vlaga u zraku iscrpljuju sve u gradu. Oni sretnici koji žive uz obalu ni ne znaju koja je to blagodat. Sve što ste mislili ili htjeli lagano se topi po ovoj neizdrživoj klimi. Možda se samo kilogrami ne tope?!

S kilogramima nikad na zelenu granu. No, nisu uvijek kilogrami glavna problematika. Kako se nositi s viškom kilograma i nastojati se uvuči u ljetnu, često i prošlogodišnju haljinu, veći je problem.

Odlučili smo to riješiti jednom za svagda, ili barem za ovo ljeto.

PROFASHION imidž konzalting objavljuje početak velike akcije. Od 18. srpnja objavljuje popust od 20 do čak 30 posto na kompletu uslugu imidž konzlatinga.

Ovo ste čekali, i dočekali. 20 posto popusta na uslugu imidž konzlatinga na sve oblike plaćanja osim gotovinskog, koji će vam donijeti još 10 posto veći popust, odnosno čak 30 posto popusta, tako ćete uslugu imidž konzaltinga samo u ljetnim mjesecima moći platiti i do 540 kn povoljnije.

To morate iskoristiti. I što prije osigurati svoj termin. Računajte na tri čistog užitka i rezultate koji će svi primjetiti odmah.

Budite lijepe, skupljate komplimente, zaboravite višak centimetra i kilograma, jer oni se mogu sakriti, ako znate kako.

Mi znamo koja vam boja najbolje pristaje, i kakav kroj treba nositi da biste bili uži i duži, elegantniji i skladniji.
Očekuje vas tim iskusnih konzultanata.

>> Možete li odoljeti sniženjima???

Za sve vas koji ste već obavili uslugu imidž konzaltinga u PROFASHION-u objavljujemo jedinstvenu priliku za dodatne konzultacije u trajanju od sat vremena i po cijeni od 300 kn. Pripremite sva svoja pitanja, donesite svoju odjeću koju želite 'iskombinirati' i zamijenite svoju staru paletu za novu (gratis) i ponovite znanje. Jedva čekamo da nam se pokažete u novom svijetlu.

Specijalistica imidž konzaltinga
Andreja Horvatić i PROFASHION tim

Rezervacija termina putem maila na andreja@profashion.com.hr ili na mob. 098 38 38 11 i 091 722 07 03.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju