Izlazak s Farme nakon tjedan dana za Antonia je bio pravi šok, tužan zbog odlaska i gubitka u dvoboju u kojem ga je pobijedio stariji i izgleda iskusniji Elio Pisak, zaboravio je na sve kada ga je u ruke uzela spretna maserka iz poliklinike Nemetova

Šarmantan sudionik Farme Antonio Marušić uistinu se naradio tijekom tjedna provedenog na farmi, a bolovi u leđima i rukama te nakupljeni stres izašli su na vidjelo nakon povratka u stvarnost.

Dobra masaža je sve što je Antoniju bilo potrebno da se vrati u formu pa smo ga odveli u Polikliniku Nemetova kako bi se pod spretnim prstima stručnog osoblja riješio bolova u vratu, mijoma i nakupljenog stresa u gornjem dijelu leđa.

'Nisam sklon odlasku na masaže, no od sada ću pokušati biti redovit. Uživao sam, a fizioterapeutkinja Tanja je odradila odličan posao', rekao je Antonijo.

Stručno osoblje Poliklinike Nemetova Antoniju je savjetovala redovite odlaske na masaže kako bi se opustio i riješio bolova u vratu i leđima.

Poliklinika Nemetova nudi usluge fizikalne terapije i rehabilitacije koju čine vježbe u bazenu s toplom vodom, fizioterapijske vježbe, magnetoterapija, elektroterapija, krioterapijate UZV terapija te podvodna i ručna masaža.

'Nadam se da će me vratiti na Farmu!'

Bivši mister Antonio vodi brigu o svom izgledu, pazi na prehranu i priznaje kako mu je odjeća bitna. Obožava košulje, a od modnih dodataka su mu najdraže ogrlice koje uvijek nosi. Priznaje kako u posljednje vrijeme bira poslove koje mu nude kao modelu, a skidanje pred kamerama i fotografima mu nije na vrhu prioriteta.

'Danas radim ozbiljne stvari, nosim ozbiljnije revije, no bila bi mi čast raditi za ozbiljne brandove, tada bi se skinuo', rekao je i priznao kako bi mu reklame poput one za traperice koju je snimila Nikolina Pišek bile pravi izazov.

Ne vjeruje u zanimanje stilista jer kaže kako svaka modno osviještena osoba može sama sebi biti stilist.

Antonio je još uvijek pod dojmom zbog ispadanja s Farme te se nada kako će ga vratiti na imanje. Na pitanja o Jeleni samo se zagonetno smješka i tvrdi kako je s njom proveo lijepe trenutke i vjeruje kako će se njih dvoje nastaviti družiti.

'Jelena je srdačna cura s prekrasnim osmijehom, jedva čekam da je ponovno vidim', rekao je zagonetni Antonio.

Bivši mister svoju je manekensku ulogu nakratko zamijenio glumačkom te je odglumio manju ulogu u dramskoj seriji 'Najbolje godine'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju