Već godinama se kosa Jennifer Aniston ističe kao najljepša u Hollywoodu, a pramenovi oduševljavaju i stručnjake i kritički ženski sud

Devedesetih je Jennifer Aniston pokrenula pravu pomamu za stepenastom frizurom kakvu je nosio njen lik u seriji Prijatelji 'Rachel'. Još od 'Charlijevog anđela', Farrah Fawcet niti jedna frizura nije bila toliko kopirana.

Plavokosa glumica još uvijek nosi istu frizuru, samo s manje pjene i s ispeglanom kosom umjesto uvijenom na četku. Koliko god se činila jednostavnom, ova frizura zahtijeva stručnu ruku frizerke koja će pronaći pravu gustoću i razinu stepenica.

Njezin je stil proglašenim izuzetno praktičnim jer je 'po danu jednostavan, a po noći jako seksi'. Jedini frizer kojem daje u ruke svoju kosu je Chris McMillan čiji sat oblikovanja i njege kose košta nevjerojatnih 1500 funti.

Poluduga kosa najveći je hit sezone

Tijekom 2009. godine, Jennifer je imala minimanlne promjene frizure od kojih je najznačajnija bila pletenica uz čelo kakvo je nosila na dosjeli nagrada Oscar te konjski rep koji je izabrala za promociju filma 'Njemu baš i nije stalo'.

Jennifer Aniston otkrila svoju tajnu

Nije ni potrebno napominjati kako se u sljedećim mjesecima povećao broj djevojaka s jednostavnim repićem i mini pletenicom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju