Nekadašnji supermodel Cindy Crawford uspjela je zaustaviti vrijeme. Iako je otkrila kako puno ulaže u svoj izgled, vježba, pazi na prehranu i podvrgnula se injekcijama botoxa na naslovnici Harper's Bazaara i na plaži izgleda kao na vrhuncu karijere

43-godišnja Cindy je posao supermodela zamijenila obiteljskim životom, a vrijeme najradije provodi u društvu supruga Randea Gerbera i djece. Ipak, naslovnica magazina Harper's Bazaara oduševit će njezine obožavatelje, Cindy je pokazala kako je još uvijek izrazito seksi te je krasi tijelo supermodela.

Dokaz da Photoshop u njezinom slučaju nije imao puno posla su i fotografije snimljene tijekom slobodnog dana na plaži. Ljepotica jednostavno ne stari!

Nekoliko godina za redom odlazila sam na tretmane botoxom kako bi smanjila broj bora, priznala je Cindy.

Topli dan koji je provela na plaži mnoge je podsjetio na devedesete kada je bila na vrhuncu karijere. Iako je priznala kako je botoxom smanjila bore na licu, fotografije pokazuju ljepoticu koja se može pohvaliti prirodnim izgledom.

Prošlo je 25 godina od kada je započela karijeru, a iza nje je tisuću naslovnica najprestižnijih magazina. 

'Držim se dobro za svoje godine', izjavila je Cindy

Majka dvoje djece koja se prije deset godina povukla s modnih pista nakon negiranja bilo kakvog zahvata na licu i tijelu priznala je kako je odlazila na tretmane u London.

Cindy Crawford: Imam celulit, pa što?!

'Nekoliko godina za redom odlazila sam na tretmane botoxom kako bi smanjila broj bora koje su se pojavile na licu', rekla je Cindy.

Cindy koja je izjavila kako smatra da za svoje godine izgleda prilično dobro ima vlastitu liniju kozmetiku, a o plastičnoj operaciji ne razmišlja jer smatra da žene pretvara u čudovišta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju