Kako bi vam grudi bile bujnije i naglašenije ne treba vam kirurški nož niti, ali niti push up. Uz novitet neslužbeno nazvan 'podizač grudnjaka' vaš će dekolte doživjeti pravu renesansu

Premda na prvi pogled novi odjevni predmet izrađen tek od naramenica i trakica s kopčicama djeluje kao nedovršeni križanac sportskog grudnjaka i korzeta, on u svijetu donjeg rublja navodno predstavlja pravu revoluciju.

No, zahvaljujući sjajnom kroju ovaj odjevni predmet prkosi gravitaciji te elastičnom trakom podiže grudi, a one manjih košarica dobivaju ekstra push up efekt.

Ovaj se 'podizač grudnjaka' univerzalne veličine može nositi na običan grudnjak raspona veličine od 32A do 44C, ali one smjelije mogu ga nositi i kao samostalni komad donjeg rublja. U crnoj ili boji kože može se prilagoditi odjeći na koju se nosi.

Push-up ili čipkasti - koji je grudnjak za vas?

Glavna mana tog posebnog grudnjaka poveći je broj trakica koji zahtijevaju prilagođavanje obujmu grudi i širini leđa kojoj se prilagođava kopčicama s prednje i stražnje strane.

Grudnjak koji povećava grudi

'Podizač' je po cijeni od 19 funti (odnosno 170 kuna) od danas dostupan u trgovačkom lancu Tesco, a sve one koje svojim grudima njime žele udahnuti malo života i van granica Velike Britanije, moći će ga nabaviti i preko interneta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju