Čak niti J.Lo ne bi imala stražnjicu koja ju je proslavila da nema pokoji trik u rukavu, odnosno ispod stražnjice. Radi se o 'grudnjaku' za guzu uz kojeg ona više nije spuštena, već ponosno uzdignuta

I grudi i stražnjica najbolje izgledaju kada stoje čvrsto i uzdignuto.No, dok za grudi postoje grudnjaci koji ih podižu i po želji oblikuju, guza nije imala svog pomagača u postizanju najboljeg dojma.

Tako je barem bilo do nedavno, do trenutka kada je Karin Hart, psihoterapeutkinja iz Kalifornije uzela stvar u svoje ruke.

Nakon što je smršavila Karen je primjetila kako unatoč smanjenom broju kilograma nije bila sretna sa svojim izgledom. Prvenstveni razlog nezadovoljstva bila je stražnjica koja je opušteno visila.

Razmišljajući kako bi se moglo doskočiti tom estetskom problemu s kojim je suočen velik broj žena, dosjetila se izuma kojeg je nazvala - 'Biniki'.

Radi se o podizaču stražnjice ili kako ga je sama nazavala 'grudnjaku za stražnjicu' koji uz pomoć podešavajućih traka pričvršćenih za traku oko struka podiže stražnjicu.

>> Do bujnijih grudiju uz podizač grudnjaka

>> Doutzen ima trbušnjake i guzu kakvu priželjkujemo

'Biniki' je ispod odjeće neprimjetan, a može se nabaviti i u verziji za muškarce, kao i tanga varijanti.

Bez obzira za koji model bili zainteresirani njegova cijena iznosi 20 funti. Koliku je popularnost izazvao izum sačinjen od nekoliko tarkica govori i interes koji su za njim pokazale zvijezde poput J.Lo te Beyonce.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju