U hladnim zimskim danima posebno je teško izaći iz tople postelje i pripremiti šalicu prve jutarnje kave. Ako Vas osim zimskog mamurluka uhvati i grlobolja oslonite se na Septolete, Vašeg vjernog prijatelja još iz djetinjstva

Zdravo grlo nam je potrebno svakog dana pri različitim aktivnostima. Zato ne čekajte, već kod prvih znakova upale uzmite Septolete. Djelotvornost Septoleta možemo zahvaliti antiseptiku koji dobro prodire u sluznicu i direktno djeluje na uzročnike upale. Na taj način sprječava se daljnje širenje upale.

Anestetik iz Septoleta Plus vrlo brzo nakon primjene ublažava bol na mjestu upale.

Posebno mjesto među Septoletama zauzimaju Septolete Plus. Osim antiseptika koji djeluje na različite uzročnike upale Septolete Plus sadrže i lokalni anestetik. Anestetik vrlo brzo nakon primjene ublažava bol na mjestu upale koja uzrokuje teškoće prilikom gutanja, govora, jela i pića.

Između 6 različitih proizvoda izaberite svoje Septolete ovisno o simptomima i okusu koji volite:
- s lokalnim anestetikom - Septolete Plus
- s okusom mentola - Septolete, Septolete D
- s okusom voća - Septolete divlja trešnja, Septolete zelena jabuka i Septolete limun

Kako vas zima i globolja ne bi udaljili od isplaniranih aktivnosti uzmite Septolete i vaše grlo je opet aktivno. Ne zaboravite nas posjetiti i na našoj internet stranici www.sepolete.com.hr.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju