Očarajavući stil ludih 20-ih godina prošlog stoljeća poslužio je kao inspiracija za novu make-up kolekciju proljeće/ljeto 2010. Putene pastelne boje i uzorak romantičke čipke pomogli su za oživljavanje retro romantičnosti

Iako ne živimo u romantičnim vremenima gdje se na izlazak spremamo u baršunom obloženim budoarima, ali se zato kao i žene tada beskonačno možemo igrati stilom te ruževima i sjenilima svake večeri izabrati novi look.

Kozmetički brend Christian Dior za ovu make up sezonu prigodno je izabrao nježne, pastelne boje koje osim proljeća prizivaju i senzualno doba 20-tih godina kada su vladali luksuzni materijali poput čipke i satena. Upravo je koketna čipka zaštitni dio make-upa kolekcije nazvane 'Dentelle'.

Taj je materijal bio sastavni dio gotovo svake haljine Christina Diora, i u pravo je njoj ostao vjeran John Galliano koji se njome koristi u gotovo svim kreacijama koji prizivaju vintage.

Balzam za usne mirisa ruže obećava nježnost, upravo onakvu kakvom se odlikuje latice kraljice svijeća. Zahvaljujući eteričnom ulju ružu i shea butteru, usne postaju pune i mekane.

Pudrijera koja je zvijezda cijele kolekcije, u srebrnom pakiranju u koje je utisnut motiv čipke, ima u sebi dvije nijanse pomoću kojih koža djeluje besprijekorno i doslovce probuđeno.

Novo Diorov look otkriva ženstvenost prilagodljivu različitim stilovima. Čipku ne mogu odbiti niti šminkerice niti darkerice, a u njoj jednako uživaju mlade dame, kao i one u najboljim godinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju