Nije sve u ljepoti, ali opet dajemo sve od sebe kako bi bile lijepe. Stišćemo zube i trpimo bol. Jer kao što prava ljubav boli, boli i ljepota. Tako su nas barem učili dok smo bili mali

Anticelulitna masaža je jedan od najbolnijih tretmana, a posljedica su crvenilo i masnice koje ostaju na tijelu i do nekoliko dana. A nakon toga slijedi još i depilacija.

Hrvoje Šalković je proputovao pola svijeta te vidio kako žene u različitim sredinama njeguju različiti kult ljepote.

'Naravno da je to nametnuto, Isuse Bože to je onak trend 21. stoljeća u kojem žena mora bit lijepa, mora bit lijepa inače neće biti uspješna u ničem, neće se uspješno udati, neće imati uspješnu vezu niti će u poslu što napravit, znači ona mora bit lijepa pod bilo koju cijenu', rekao je Hrvoje.

Danas se gotovo sve nudi na pladnju, nemate li dugačke trepavice, kupite ih, nemate lijepe nokte zalijepite ih, nemate obrve, nacrtajte ih!

'Koja je poanta pretjerivat sa stvarima koje nisu prirodne, mislim ako žena to radi da bi bila sebi lijepa i da bi se osjećala močno onda dobro, ali ako želi osvojit nekog muškarca s umjetnim trepavicama, noktima šta će napraviti kada se jedan dan probudi pored nje i kaže - Čekaj malo pa to nisi ti.', pita se Hrvoje.

Dotjeruju li se žene zbog muškaraca ili zbog sebe i jedne zbog drugih i koliko su spremne trpjeti zbog ljepote istražila je ekipa emisije Provjereno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju