Celulit je zasigurno najomraženiji uzurpator ženskog izgleda. Niti poželjan broj kilograma na vagi ne garantira da bedra ili stražnjica ne budu obloženi narančinom korom. Nakon krema i mnogovrsnih tretmana napokon stiže ubojiti terminator celulita

Vježbanje, pravilna ishrana i puno vode abeceda su svake borbe s celulitom. Mršavljenje samo po sebi, na žalost, ne briše narančinu koru, a anticelulitne kreme uglavnom djeluju na površinskoj razini zaglađujući kožu.

Na zahvaljujući medicinskoj tehnologiji na tržištu Velike Britanije pojavio se tretman pomoću uređaja D-Actor koji je prvenstveno osmišljen za tretiranje bolnih zglobova i razbijanje bubrežnog kamenca.

Kako je prilikom terapije zglobova primijećeno znatno poboljšanje tonusa noge te smanjenje celulitnih rupica, nije bilo potrebno dugo vremena da se industrija ljepote zainteresira za ovaj, možda spasonosni, uređaj koji djeluje kompresiranim zrakom pomoću kojeg se proizvode kratki pulsirajući valovi.

Tako se stvara pritisak u potkožnim dijelovima gdje celulit i nastaje. Valovi razbijaju 'tkivne zidove' u kojima se nalazi masnoća, voda i toksini.

>> Celulit Sandre Bullock vidljiv i kroz hlače

>> Sastojcima iz kuhinje protiv bora i celulita

Tretman ovim uređajem koji je pokazao sjajne rezultate može se primijeniti na bedrima, stražnjici, trbuhu i rukama. No, ono na što D-Actor ne utječe je broj kilograma te bilo kakva nada u moguće mršavljenje putom čudotvornih valova u ovom je slučaju neosnovana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju