Preparat uz koji bismo imali neusporedivo gušće, tamnije i izduženije trepavice do sada se zvala maskara. No, vrlo uskoro bi naše prirodne trepavice mogle izgledati upravo kao na reklami

Britanske bolnice na ženama nezadovoljnim svojim trepavicama testiraju novi proizvod uz koje će taj ukras očiju prirodnim putem izgledati poput onih na reklamama za maskare.

Jedan tretman prozirnom tekućinom nazvanom Latisse košta 100 funti, a hoće li rezultati nakon potrebnih 16 tretmana za žene biti zadovoljavajući saznat će se za koji mjesec.

U Sjedinjenim Američkim Državama taj je preparat već dobio potrebne dozvole za plasiranje na tržištu, a korisnice koje su ga isprobale potvrđuju impresivna učinke koji se obećaju.

Uz Latisse koji se također nanosi četkicom trepavice su 25 posto duže, 106 posto gušće i 18 posto tamnije.

Poznata vizažistica s iskustvom stečenom u najpoznatijim modnim časopisima, Vanessa Pridige i sama se uvjerila u djelotvornost čudotvornog preparata.

'Duge, tamne i guste trepavice otvaraju pogled i zato su sjajan ukras na licu. Kada moji klijenti imaju vremena za nanošenje samo jednog preparata na lice, gotovo uvijek se odlučuju na maskaru. Ali ona isto tako može biti nezgodna ako se počne trusiti. Isto tako će nastati nezgodna situacija ako pokisnete ili počnete suziti s nevodootpornom maskarom. Tako da će Latisse biti idealno rješenje za mnoge žene' objasnila je Pridige.

VIDEO: Tomo Vrban: umjetne trepavice za svaku priliku

Ovaj se preparat u SAD-u također preporuča i ženama koje su zbog posljedica kemoterapije izgubile kosu, ali ponekad i trepavice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju