Uplovljavanje u bračnu luku nije nimalo lak zadatak. Kada pronađete savršenog partnera pred vama je organizacija vjenčanja. To je razdoblje puno slatkih muka oko kojih vam mogu pomoći stručnjaci

Arena Zagreb otvara svoja vrata 12. Sajmu vjenčanja koji će se održati od 5. do 7. veljače te na jednom mjestu predstaviti sve što je potrebno za taj, mladencima najvažniji dan u životu.

Predstavit će se tristo izlagača iz cijele Hrvatske s novostima iz svijeta vjenčanja te savjetima i originalnim idejama kako svadbenu svečanost učiniti zanimljivom te ju dovesti do savršenstva.

U sklopu sajma će se održati i vrhunske modne revije u organizaciji Sandra Agency iz Zagreba, u petak u 17 sati te u subotu i nedjelju u 12 i 17 sati.

Znate li već gdje će se održati vaš dan iz snova, kako će izgledati vaša vjenčanica i tko će vas uljepšati te fotografirati? Odgovore na sva ova i još mnogo drugih pitanja dat će vam stručnjaci. Jedan od štandova koje svakako vrijedi posjetiti je i onaj konjičkog kluba Trajbar Team gdje u opuštajućem ambijentu,uljepšanom do savršenstva pažnjom,ljubavlju i stručnošću profesionalnog osoblja možete provesti svoj dan iz snova.

Sajam možete posjetiti u petak od 14 do 20 sati, a u subota i nedjelja od 10 -20 sati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju