Ćelavost, jedan od najvećih muških strahova, mnogim je ženama itekako privlačan. Provjerili smo kako se poznati Hrvati nose sa svojom ćelavošću, kao i planiraju li podnijeti bolni zahvat presađivanja kose

Jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu Princ William prije nekoliko se dana pojavio na naslovnici s potpuno novom frizurom. To je potaknulo mnoge priče da se slavni princ zapravo srami svoje ćelavosti. Ipak jedan od najvećih muških strahova, mnogim je ženama itekako privlačan.

 Nekoć duga i gusta kosa Tonija Cetinskog danas je potpuno druga priča. Slavni pjevač lagano se pridružuje ljestvici poznatih Hrvata bez kose, a ta ljestvica i nije mala. Među najpoznatijim ćelavim glavama svakako su Dominiković, Kekin, Rađa, Urban, Ljubičić.

Princ William se srami svoje ćelavosti!

Na popisu je i Rene Bitorajac koji se s jednim od najvećih muških strahova susreo već na početku svojih dvadesetih.

'Ne možeš se dobro osjećat u tom trenutku pogotovo ako ti se to dogodi tako rano kako se meni. Naravno da je to užasno stresno, ali nadate se da to se neće nastavit, međutim to se nastavlja, rapidno se povećava i onda jednog dana odlučite napraviti ovo što sam ja napravio i život vam se promijeni iz temelja', opisao je svoj put Rene.

'Ne bojim se toga zato što kad imate samopouzdanje onda nema potrebe da strahujete od toga', kaže Enis Bešlagić.

Visoki zalisci oduvijek su se smatrali odlikom mislilaca, po tom kriteriju neki naši saborski zastupnici konkuriraju po razmišljanju.

'Ne bojim se ćelavosti jer u obitelji mislim da nemamo taj efekt, dakle svoju kosu imamo dosta dugo, jedino posjedimo pred kraj', rekao je Davor Bernardić.

'Uopće nisam ćelav, hahahaha', nasmijao se Furio Radin.

Istraživanje provedeno među ženskom populacijom pokazalo je da su ćelavi muškarci najbolji ljubavnici.

'Mislim da tu držim nekakav standard od početka i s kosom, pa i sad, samo sam sve stariji i iskusniji', rekao je Rene Bitorajac.

'Ja to stvarno ne znam, ali vjerujte mi sigurno neću zbog toga ošišat kosu na ćelavo', rekao je Bernardić.

Jedna poznata hrvatska glava nedavno se našla na udaru medija. Igoru Štimcu nakon proćelave faze kosa je čudnovato narasla. Bivši vatreni o svojoj frizuri baš ne voli pričati, ali izgleda da je poradio na stylingu kose ili je otišao na skupocjeni zahvat presađivanja, čija cijena doseže i desetak tisuća eura.

Ćelavi muškarci su najbolji ljubavnici

'Da je to postojalo prije možda bi razmišljao i samo razmišljao jer ne bi ima novaca za to, a danas apsolutno ne razmišljam, vidio sam kod mase ljudi da to jako loše ispadne', rekao je Rene.

Osim što ne moraju razmišljati o frizuri, prema mišljenu mnogih žena ćelavi su muškarci još više privlačniji, tome u korist govore holivudski ćelavci koji su godinama na ljestivici najpoželjnijih.

Više u Sceni Nove TV.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju