Obećanja o vidljivo pomlađenom izgledu kože lica i to prirodnim putem su realnost uz novu kremu obogaćenu Marine collagenom. Provjerite tko će njegovati kožu proizvodima iz linije Natural lift

U proizvodnji kozmetike za njegu zrele kože upotrebljavaju se aktivni sastojci s 'vidljivim' efektom djelovanja i znanstvenim dokazima o učinkovitosti.

Kozmetika Afrodita koja je neprekidno ukorak s inovacijama ima novu intenzivnu liniju njege lica Natural lift s učinkovitim prirodnim sastojkom Marine collagen.

Marine collagen su patentirane mikrosfere morskoga kolagena koji prodiru u duboke linije bora

Koža nakon 40. godine zbog gubitka neophodno potrebne vlage postaje manje elastična i čvrsta te se povećava broj i intenzivnost bora. Pravo rješenje je ne-invazivna tehnologija popunjenja bora s mikro-izglađivačkim prirodnim aktivnim sastojkom Marine collagen.

U gornjim slojevima epidermisa intenzivno vežu na sebe vlagu, koja bi inače iz kože ishlapila te povećaju svoj volumen 10 puta.

Jedan sat nakon nanošenja kreme dubina bora i borica je zapunjena, površina kože postaje ravnomjerna, a koža je vrhunski navlažena.

Nakon 5 sati koža je još uvijek navlažena, izrazito glatka i čvrsta.

Linija Natural lift se sastoji od kreme protiv bora za suhu kožu, za normalnu i mješovitu kožu, hidratantni serum protiv bora te kremu za područje oko očiju.

Tko je dobio Afroditine proizvode?

Zadovoljna i kozmetika Afrodita daruju tri paketa koji sadrže Natural lift kremu za normalnu do suhu kožu te kremu za njegu područja oko očiju Helena Obućina, Dina Lukać, Eva Matovina.