Prvi Beauty & Lifestyle show koji je tijekom vikenda održan u Areni okupio je brojne izlagače koji su prikazali novitete iz područja ljepote i zdravog življenja. Najviše su oduševili Toni & Guy koji su predstavili Avant Garde show

Zagrebačka Arena je u tri dana ponudila posjetiteljima nabolje iz svijeta ljepote, kozmetike, zdravlja i wellnesa. Show su zatvorili gosti iz Londona, Toni & Guy koji su publici pokazali novitete koje su prvi puta predstavili na tjednu mode u Londonu.

Prvog je dana zagrebačka publika imala priliku vidjeti natjecanje u izradi noktiju, kao i svečanu reviju poznatog zagrebačkog frizerskog salona 'Renata', koji je proslavio uspješnih 30 godina rada. Reviju frizura tom su prigodom nosile nekadašnja primabalerina Almira Osmanović, pjevačica Danijela Pintarić, glumica Ankica Dobrić, Fani Stipković, Josipa Pavičić i nova Miss Universe Lana Obad.

Voditelji programa su bili Vanja Halilović i Mario Valnetić koji su u subotu predstavili 'Cro Hair Show' koji je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Label M Team, Beauty Art Show, natjecanje u make up-u Profokus, Keune Show, a drugi je dan završen orginalnom revijom frizura gostiju frizera Sarajeva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju