Serum nazvan Glamoxy Snake Serum nije napravljen od supernovih tek otkrivenih sastojaka ili biljke koja raste samo s istočne strane Anda, već od zmijskog otrova. Nakon nanošenja koža postaje mekana i zategnuta

Proizvođači kozmetičke tvrtke Rodial tvrde da njihova hidratanta krema sadrži sintetizirani otrov zmije zbog čega njezinim nanošenjem koža reagira kao prilikom uboda zmije, odnosno postaje mekana i zategnuta.

Naime, aminokiseline u otrovu pomažu mišićima da se stegnu čime se bore vidljivo smanjuju. I to točno u roku 90 sekundi kada su vidljivi prvi rezultati njezina djelovanja. U 28 dana bore se smanjuju za 52 posto.

Točno u roku 90 sekundi vidljivi su prvi rezultati djelovanja seruma. U 28 dana bore se smanjuju za 52 posto

Za razliku od botoksa, ova krema dopušta licu normalnu gestikulaciju i emocije, ali ipak efektivno smanjuje bore.

Veliki fanovi ovog ‘botoksa u kremi’ su Kate Moss, Victoria Beckham i Cheryl Cole koje su imala čast isprobati ovaj revolucionarni kozmetički proizvod prije ostalih potencijalnih zaljubljenika u zategnutu kužu. Proizvod će u ponudi najvećih britanskih robnih kuća biti u ponudi već od sljedećeg tjedna.

Zvijezde ovisne o kolačima koji brišu bore

‘Ovo je idealno rješenje za one koji ne vole injekcije. Rezultat nije toliko dramatičan kao kod botoksa. Osim toga, mora se češće nanositi jer se tijelo brzo oslobađa toksina’ ocjena je dermatologa Aamera Khana, upravitelja ‘Harley Street Medical Skin Clinic’.

Usne vas postaruju više nego bore

Ovo nije prvi slučaj korištenja zmijskog otrova u kozmetičke svrhe. Lip Venom je sjajilo za usne koji upravo zahvaljujući ekscentričnom sastojku povećava volumen usnica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju