Mnogi Hrvati se mogu pohvaliti podatkom da u svom domu imaju barem jednu spravu za vježbanje, no rijetki su oni koji ju i koriste. Svi žele što lakši cilj kako bi došli do cilja

Instruktori će se složiti da rijetko tko ima tu samokontrolu i predanost da vježba sam unutar svoja četiri zida.

'Ljudi žele na što lakši način doći do cilja pa tako i žele vjerovati da svi novi preparati koji se nude na tržištu djeluju', instruktorica Jasmina Kelava.

Ne postoji to što se neće izumiti kako bi se učvrstilo tijelo ili izgubili kilogrami preko noći.

Posljednji trend u nizu izuma je uteg koji tijekom izvođenja brzih pokreta proizvodi vibracije koje aktiviraju više mišićnih skupina istodobno. Uz to poboljšava držanje tijela, otklanja bolove u leđima i radi na koordinaciji. Njegov veliki plus u ženskim očima je podatak da potiče redukciju potkožnog masnog tkiva.

I dok žene uživaju u vježbanju s još jednom u nizu spravica koja im garantira odličan izgled na plaži uz minimalno ulaganje, muškarci su poludjeli za žiroskopom, napravom koja koristi veliku brzinu vrtnje koja jača šaku, podlakticu i rame, a odlična je i kao sredstvo za rehabilitaciju.

Koliko je sprava popularna govori i podatak da postoje i natjecanja na kojima pripadnici jačeg spola dokazuju tko može jače i brže zavrtjeti žiroskop.

Želite li pak spojiti ugodno s korisnim, stanjiti struk i bokove te jednom riječju postići savršen izgled i osjećati se dobro najbolji izbor je hulahoopanje. U deset minuta potrošit ćete 100 kalorija, a to je i odlična aerobna vježba za srce. Baš zbog toga na radionice hulahoopanja dolaze svi od djece umirovljenika.

Više u In Magazinu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju