Jedinstvena savjetodavna emisija ''Zdravlje na kvadrat'' od 30. listopada donosi brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih aspekta življenja.

Od 30. listopada na Novoj TV možete gledati novu emisiju 'Zdravlje na kvadrat'.

Voditeljica dinamične i zabavne lifestyle emisije je Anja Alavanja koja će gledatelje jednom tjedno voditi kroz niz različitih tema iz područja zdravlja. Emisija nam između ostalog otkriva i kako neke poznate osobe razmišljaju o zdravlju, kakav je njihov životni stil, putuju li puno, da li se fizički iscrpljuju, imaju li kakve tegobe, alergije ili neke druge zdravstvene probleme.

Rubrika 'Zdravlje s poznatima' donosi brojne korisne liječničke savjete, pa tako gledatelji imaju priliku saznati neke nove načine, metode kojima će održavati svoje zdravlje i brinuti o sebi. Emisija također obrađuje i niz ozbiljnih tema iz područja zdravstvene skrbi u rubrici 'Zdravstvena iskaznica'. Zdrava prehrana je pola zdravlja tako da korisne savjete saznajemo iz rubrike 'Kuhamo zdravo', a 'Vježbom do savršenstva' ulazimo u svijet treninga, tretmana, i otkrivamo sve načine kako adekvatno paziti na svoje tijelo, te postati i ostati u kondiciji.

Gošća prve emisije koju gledatelji imaju priliku pogledati ove nedjelje je pjevačica Danijela Martinović s kojom je ekipa provela jedan cijeli dan te provjerila kako se hrani, trenira, čim održava zdravlje i vitalnost unatoč poslu kojim se bavi. Emisija otkriva koje vježbe raditi za ravan trbuh, a ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat' provjerila je i kuhinju vegana. Nutricionist će gledateljima savjetovati što sve treba obuhvatiti jedan zdravi obrok.

O svojoj voditeljskoj ulozi u emisiji 'Zdravlje na kvadrat' Anja kaže: 'Nakon showbiza i sporta, raduje me rad na projektu koji obrađuje temu zdravlja. Naime, s godinama i proširenjem obitelji, sve više pažnje posvećujem zdravom načinu života. Redovito vježbam, pazim na ispravnu prehranu, puno i čitam o zdravlju; psihičkom i fizičkom, tako da me iznimno veseli rad na emisiji koja će na zanimljiv način gledatelje educirati o najvažnijoj mogućoj temi.'

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju