Takozvani šlaufovi oko struka, odnosno masne naslage koje najviše primjećujemo kada zakopčamo hlače jedan su od najvećih estetskih neprijatelja svake haljine. S obzirom na to da je predio struka najteže dovesti u red donosimo tri lagane vježbe za koje ćete trebati izdvojiti samo 15 minuta, a koje možete raditi kod kuće


Vježba 1.

Stanite uspravno u raskorak u širini ramena i raširite ruke. Sagnite se u pretklon, jednom rukom dotaknite vrh prstiju suprotne noge, a drugu naslonite na struk te isto ponovite naizmjence s drugom rukom.

Vježbu ponovite 50 puta, odnosno svaku stranu 25 puta.

S obzirom na to da je struk najteže dovesti u red donosimo 3 lagane vježbe za koje ćete trebati izdvojiti samo 20 minuta

Vježba 2.
Stanite uspravno u raskorak u širini ramena, s lagano savijenim koljenima. Ruke stavite iza glave i raširite laktove kao kada radite sklekove. Okrećite gornji dio tijela u lijevu te naizmjence u desnu stranu koliko god možete, a da pritom ne pomičete bokove.

Vježbu ponovite 50 puta, odnosno svaku stranu 25 puta.

Vježba 3.
legnite na pod ispruženih nogu i zategnite stopala prema gore, a ruke podignite iznad glave. Noge podignite od poda te krenite sa spuštanjem ruku prema nogama tako da s poda podignete ramena kao da radite plitke trbušnjake te se polako vratite u početni položaj.

Vježbu ponovite 20 do 40 puta. Svakih nekoliko dana povećate broj za barem 5 ponavljanja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju