Često imate gust i sirast iscjedak, možda popraćen svrbežom i iritacijama? Zbog tih se razloga često osjećate loše i koristite dnevnu zaštitu donjeg rublja duže nego što je potrebno? Takve tegobe mogu prouzročiti mnoge neugodnosti u vašoj svakodnevnici i u vama se otvaraju mnoga pitanja na koje ne poznajete odgovor. Uz sve to možda osjećate i peckanje, posebno tijekom spolnog odnosa ili prilikom mokrenja. Što vam je činiti?


Ako ste jedna među mnogim ženama koje pate od gore iznesenih tegoba, ne brinite! Velika je mogućnost da uzrok leži u gljivičnoj infekciji poznatoj pod imenom kandidoza!

Za sve može biti kriva gljivica!

Candida je kvaščeva gljivica koja je normalno prisutna na koži i probavnom traktu svakog organizma. Kada se količina naših korisnih mikroorganizama smanji, candida se prekomjerno razmnožava i tada nastaju brojni problemi.

Simptomi po kojoj je možete prepoznati su:

• Sirasti odnosno gusti i bijeli iscjedak
• Svrbež i iritacija, koji zahvaćaju vaginu i vulvu
• Vaginalna bol i osjetljivost
• Peckanje, posebno tijekom spolnog odnosa ili prilikom mokrenja
• Pad libida i bolni spolni odnosi

Postoji prirodno rješenje!

30-Days Candida Solution je cjelokupni program s e-priručnikom koji omogućava da pratite zdravu dijetu i ne tragate za receptima, a prirodni sastojci u proizvodu omogućuju da ubrzate proces eliminiranja candide u tijelu.

Ekskluzivna ponuda za čitatelje > POKLON u vrijednosti 113,50 kn!

Sastojci ovog proizvoda su 100% prirodni i imaju znanstveno dokazane učinke. Zato na 30-Days Candida imate i GARANCIJU NA ZADOVOLJSTVO - ako u 30 dana nećete biti zadovoljni rezultatima, vratit će vam novac!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju