Ukoliko se Vodice ovo ljeto nisu našle na vašoj omiljenoj destinaciji za uživanje u zabavama ili morskim uživancijama razlog da ih svakako posjetite je Aerobic&Fitness Camp

Nakon uspješno organiziranih šest Aerobic&Fitness Campova u mađarskom Velenceu, Udruga Mojo za 2013. godinu pripremila je novu poslasticu za sve ljubitelje sporta i plesa.

Ove godine, po prvi puta u Hrvatskoj i Vodicama, na 7. Aerobic&Fitness Campu od 6. do 8. rujna sve ljubitelje zdravog i kvalitetnog življenja očekuju fitness radionice, seminari, prezentacije, partyji i mnogi drugi zabavno – sportski sadržaji.

Među  brojnim prezenterima koji će kroz tri dana trajanja publici pokazati svoje vještine posebno se ističu internacionalni Reebokov  koreograf, Jose Martinez. Iz susjedne Slovenije stiže vrhunski instruktor aerobika Vukašin Mušić-Viki višestruki državni prvak u taekwondo-u, koji je stečeno znanje i iskustvo prenio na SKY-BO visoko intenzivan trening koji podiže nivo adrenalina i samosvijesti.

Biljana Dorotić Džolić miksala je i kombinirala najraznovrsnije vrste aktivnosti koje će tijelo i duh dovesti u balans. Joga i pilates baza su za sva daljnja istraživanja i povezivanja čijim predivnim kombinacijama nikada neće doći kraj

Koreograf i plesač francuskih spotova, Pierre Chenut čest sudionik televizijskih showova plesu je dao više namjena koristeći različite stilove. Njegova energija i entuzijazam razlog su zbog kojeg Vodice svakako treba posjetiti.

Energična i otkačena Matea Knez  inozemnim kolegama pridružit će se pokrećući energiju u latino ritmovima s kojima je prije nekoliko godina započela Zumba fitness program.

Za sve nemirnog duha i željnih pozitive Vodice su ovaj vikend top destinacija. Prijavite se na Aerobic&Fitness Camp.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju