Prošlo je deset godina od skromnih početaka do današnjeg lanca 12 bio&bio trgovina ekoproizvoda diljem Hrvatske. bio&bio slavi atraktivnim superfood radionicama s degustacijama i objavljuje atraktivnu kuharicu zdravih ekoloških napitaka

Kako je sve počelo?
Inovativan hrvatski koncept bio&bio trgovina razvio se iz entuzijazma i pionirskog rada koji je pratio i razvoj ekološkog pokreta diljem svijeta. Od tada su bio&bio trgovine prepoznate kao mjesto provjerene i pouzdane kupnje ekoloških proizvoda. Bogata ponuda koju čine certificirani organski i prirodni proizvodi od cjelovitih sastojaka te jedinstvena usluga, oduvijek su bile vrijednosti po kojima su ih kupci prepoznavali.

Nova superfood shake&blend kuharica
bio&bio je povodom rođendana objavio atraktivno ilustriranu i inovativnu samostojeću kuharicu pod nazivom 'Eliksir'. Sadrži najbolje superfood shake&blend recepate za napitke zdravlja i vitalnosti, koje su osmislili sami bio&bio djelatnici.

Recepti se spravljaju brzo i jednostavno a njihovu nutricionističku vrijednost potvrdila je doc. dr. sc. Darija Vranešić Bender. Novu shake&blend kuharicu ćete voljeti koristiti i poklanjati, a dostupna je ekskluzivno u bio&bio trgovinama ili web shopu.

Dođite na rođendan i kušajte zdravi superfood shake
Pridružite se brojnim besplatnim rođendanskim radionicama s raw food majstorima, dođite na shake party u vaš najbliži bio&bio te uživajte u raznim degustacijama i savjetujte se s iskusnim bio&bio djelatnicima o zdravoj prehrani i prirodnim stilovima života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju