Osvijestiti važnost i prisutnost prirode, razmisliti o tome kako na raznovrsne načine poticati zdrav život u suglasju s prirodom i kako stvarati korisne životne navike koje neizostavno uključuju brigu o okolišu, trenutačno su teme na koje dm obraća pažnju kupaca u sklopu promocije Dar meni, dar prirodi.

Dvostruki ekobodovi na active beauty kartici pri kupnji odabranih proizvoda simboličan su podsjetnik da je ekološka osviještenost i djelovanje u skladu s prirodom obveza svakog čovjeka te da se o nju ne bismo smjeli oglušiti.

Promocija Dar meni, dar prirodi dio je već zahuktale kampanje dm green city project 2014 koju dm već tradicionalno provodi kako bi svim svojim kupcima, ali i zajednici u kojoj živimo pružio niz edukativno-zabavnih sadržaja koji neizostavno obuhvaćaju ponešto o zaštiti prirode, zdravome načinu prehrane, sportskim aktivnostima.

Tako će se i ove godine, između ostaloga, održati već tradicionalna dm ženska utrka, ali i dm baybonus utrka za najmlađe jer je poruka iz dm-a da svijest o zdravome životu treba njegovati od malih nogu. S tom mišlju i ove godine će se organizirati Zeleni korak, akcija prikupljanja staroga papira u osnovnim školama diljem Republike Hrvatske.

No poticajni sadržaji dm-ovih ekoloških aktivnosti i nas odrasle navode na razmišljanje i propitivanje vlastitih ekoloških navika i podsjećaju nas da radeći za prirodu, najviše pridonosimo samima sebi – vlastitome zdravlju i ugodnome životnom okružju.

Pratite sve novosti http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju