Nakanili ste držati dijetu kako biste na godišnjem odmoru izgledali izvrsno u kupaćem kostimu? Već danima niste pojeli ništa slatko? Ne brinite, dajemo vam savjete kako zavarati mozak i suzdržati se od napasti

1. Fizičko sputavanje
Baš vam se jede nešto nezdravo i bojite se da ćete prekršiti pravila držanja dijete? Onemogućite same sebe u konzumiranju hrane. Nalakirajte nokte, stavite traku za izbjeljivanje zuba,a katkad će vam misao s nezdrave hrane otjerati i grgljanje vodice za ispiranje usta.

Imate li potrebu za grickanjem nezdravih zalogajčića između dva obroka popijte 3 decilitra negazirane vode, koja će smanjiti osjećaj gladi



2. Pijte vodu
Imate li potrebu za grickanjem nezdravih zalogajčića između dva obroka najbolje bi bilo da posegnete za vodom. Popijte barem 3 decilitra obične negazirane vode, jer će vam ona smanjiti osjećaj gladi. Uz to će ubrzati metabolizam i pojačati izbacivanje toksina iz tijela.

3. S kauča na stolac
Promjenite navike! Ako ste naučili jesti na kauču ispred televizora velike su šanse da ćete prigladniti svaki put kad sjednete na omiljeni trosjed. Umjesto toga gledajte omiljenu seriju s neudobne stolice, koja će vas dodatno podsjećati na proporcije vašeg tijela.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju