Prijatelji Jessice Simpson zabrinuti su za njeno psihofizičko stanje. Otkada je prošle godine rodila drugo dijete – sinčića Acea, izgubila je više od 25 kilograma, ali i dalje nije zadovoljna svojim mjerama

Fotografiju koju je Jessica Simpson samostalno objavila na vlastitom Instagram profilu ovoga ljeta prikazuje američku pjevačicu u jednodijelnom kupaćem kostimu u top formi. Poznato je da je 34 godine stara pjevačica rodila dvoje djece – kćer Maxwell u svibnju 2012. i sina Acea potkraj lipnja prošle godine.

Umjesto da uživa u novostečenoj figuri, majčinstvu, ali i ljubavnoj sreći s novopečenim suprugom Ericom Johnsonom, pjevačica je nakanila izgubiti još nekoliko kilograma. Prijatelji su zabrinuti jer 160 centimetara visoka Jessica planira ići debelo ispod 50 kilograma što njeno tijelo vjerojatno neće moći podnijeti bez negativnih posljedica na organizam. 

Pjevačica je tijekom trudnoća mnogo jela i hvalila se svojom raskošnom figurom u javnosti, zbog čega su je brojni mediji ismijavali. Međutim, otkada je postala zaštitno lice jedne američke kompanije za nadzor procesa mršavljenja (Weight Watchers), višak kilograma više nije njezin problem. Smanjila je količinu hrane koju unosi u organizam, pazi na kalorije i posvetila se redovitom vježbanju.

U posljednjih godinu dana Jessica je izgubila nešto više od 25 kilograma, ali i dalje nije zadovoljna svojim mjerama. Je li u pitanju klasična potraga za nedostižnim idealima ljepote koje nameće modna industrija, ovisnost o gubljenju kilograma ili samo promocijska igra kojom pjevačica želi pridobiti simpatiju javnosti – pokazat će vrijeme.

U fotogaleriji pogledajte kako je pjevačica izgledala u trudnoći i tijekom procesa mršavljenja.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju