Poznata prijateljica trenutno se odmara na Bora Bori sa zaručnikom i nosi oskudne bikinije koje naglašavaju njenu top formu. No za besprijekorno tijelo nisu zaslužni samo dobri geni, već i disciplina u jelu i piću. Evo kako Jennifer održava čvrsti trbuh, napeta bedra i stražnjicu


Instruktor joge Mandy Ingber tvrdi da je za odličan izgled 45 godina stare glumice prvenstveno zaslužna disciplina. Jennifer jede vrlo zdravo tijekom cijele godine, pije ogromne količine vode i redovito vježba.

Glumica obožava japansku kuhinju koja se temelji na svježoj ribi, riži i soja sosu, ali i meksička jela prepuna boja, okusa i povrća. Disciplinu u prehrani osobito će pokazati u meksičkom restoranu gdje će izbjeći predjelo u vidu čipsa s raznim umacima.

Za odličan izgled 45 godina stare glumice prvenstveno zaslužna disciplina.

U njenom uobičajenom režimu vježbanja, pak, uglavnom se nalazi joga, koja je izduljila njeno tijelo i kojom održava svoje noge vretenastim, gipkim i bez celulita. No, čak i slavna glumica prije odmora ili uoči snimanja pojača treninge, kojima želi dodatno utegnuti tijelo.

'Jennifer je uvijek u dobroj formi, ali kada želi dodatno utegnuti tijelo njenoj rutini vježbanja dodajemo ekstra kardio vježbe,' pojašnjava Mandy Ingber.

Instruktor priznaje da najbolje rezultate za podizanje guze i učvršćivanje bedra daju čučnjevi, koje je Jennifer intenzivno radila i prije romantičnog putovanja na Bora Boru s zaručnikom Justinom Therouxom kako bi zasjala u trendi bikiniju.

U našoj fotogaleriji pogledajte privatna izdanja zgodne prijateljice, ali i ona na crvenom tepihu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju