Većini ljudi, u ovo današnje ubrzano vrijeme, nedostaje vremena te se muče s prilagođavanjem svih aktivnosti dnevnom rasporedu. Teško se usredotočiti na gubitak viška centimetara jer to oduzima dosta vremena, a čak i uz najbolju dijetu ponekad je nemoguće riješiti se onih tvrdoglavih masnih naslaga na kritičnim područjima. Poliklinika Bagatin s ponosom je prva u Europi i Hrvatskoj predstavila Zerona - laserski tretman za redukciju celulita, kao i za uklanjanje masnih naslaga

Što je Zerona hladni laser?
Zerona tretman, koji se u preko 17 kliničkih studija pokazao kao tretman koji dokazano smanjuje celulit i centimetre na tretiranom području, jedan je od najtraženijih tretmana oblikovanja tijela u SAD-u.

Zerona je tretman koji dokazano smanjuje celulit i centimetre na tretiranom području i jedan je od najtraženijih tretmana oblikovanja tijela u SAD-u

Ovaj tretman je poput niti jednoga dosad predstavljenoga te zahvaljujući njemu tisuće muškaraca i žena uživa u svojem lijepo oblikovanom tijelu.

Djelovanje ovog jedinstvenog tretmana potvrdile su i mnoge zvijezde Hollywooda, a poznati Dr.Oz posvetio mu je i nekoliko svojih emisija. Ambasadorica tretmana i Poliklinike Bagatin je Ecija Ojdanić, jedna od najpoznatijih hrvatskih glumica koja se i sama uvjerila u rezultate tretmana.

'Nakon prvog odrađenog programa Zerona tretmana moram reći da su rezultati izvanredni i da je ovaj tretman najbolji način za izgubiti centimetre na mjestima kojima dijete i vježbanje ne pomažu. A svi imamo barem jednu takvu kritičnu točku na tijelu', izjavila je Ecija.

Kako djeluje tretman Zerona?
Zerona laser stimulira stanice masnoće. Hladna laserska zrakastvara poru na masnoj stanici kroz koji njen sadržaj izlazi van te se potom prirodnim putem izlučuje kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida. Tretmani su učinkoviti na svakom području tijela na kojem postoji višak masnih naslaga.

Zerona je ekspresno rješenje, što znači da u samo dva tjedna možete uskočiti u manji konfekcijski broj. Potrebno je odraditi minimalno 6 tretmana, svaka dva do tri dana, a njihovo preskakanje se ne preporuča, jer može veoma utjecati na krajnji rezultat. Tretmani traju oko 30 minuta po svakom tretiranom području tijela.

Što nakon tretmana?
Nakon svakog Zerona tretmana u Poliklinici Bagatin slijedi i limfna drenaža s kojom se dodatno drenira tijelo, potiče detoksikacija i izbacivanje štetnih tvari, što doprinosi još boljim rezultatima.

U samo šest tretmana, tokom dva tjedna i uz kombinaciju Zerona tretmana i limfne drenaže rezultati neće izostati, a vi ćete dočekati ljeto spremni!

Kako bi rezultati bili najbolji i kako bi se što više masnoće izbacilo iz tijela u Poliklinici Bagatin nakon svakog tretmana preporučuju izbjegavanje brze hrane i ugljikohidrata, konzumaciju dvije do tri litre vode dnevno i tjelovježbu ili kretanje do 30 minuta dnevno. Izgubljena masnoća i celulit neće se vratiti nakon tretmana sve dok se vi budete pridržavali zdravog načina života.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju