Zdravlje & prehrana
Recept za 'vruću' lubenicu
14-08-2013
Piše
Zadovoljna
Tajlandska kuhinja lubenicu slavi i u umacima i to na vrlo osebujan način gdje je njezina slatkoća stavljena u duet s vrlo vrućim začinima koji griju tijelo
Sastojci:
4 šalice lubenice bez sjemenki
2 režnja češnjaka
1 limeta, korica i sok
½ svježe ljute papričice
3 kriške naribanog đumbira
Sretan Božić!
Sretan Božić! Preuzmite ove čestitke i pošaljite ih dragim ljudima za Božić
NEMAJU KONKURENCIJE
Tri gracije iz Zagreba potvrdile koje su hlače najtraženije, bilo ljeto ili zima
Cjenovno prihvatljiva
Ova haljina od 50 eura savršen je izbor za blagdanske zabave, ima je i Ana Gruica Uglešić i baš joj super stoji
Priprema:
1. Sve sastojke dobro izmiksajte u blenderu, stavite u zdjelu i pospite listićima korijandera.
2. Poslužite uz pečeno meso piletine ili ribu s roštilja kojima će ovaj umak dati posve neočekivanu notu svježine a tijelu eksplozivnu bombu energije.