Smoothie, osvježavajući napitak koji nastaje miksanjem voća, leda, jogurta, mlijeka, meda i drugih sastojaka, ujedno je hranjiv i zdrav međuobrok.

Inačice smoothieja odavno su dio različitih kultura: u latinoameričkom podneblju pripremali su se osvježavajući napitci od tropskog voća, dok se u Indiji miješalo voće i jogurt u lassi, danas popularan i u Europi i Sjevernoj Americi. Ipak, svoj najveći uspjeh smoothieji duguju jačanju trendova zdrave prehrane i kulture fitnessa prvenstveno u SAD-u, gdje im popularnost raste od 30-ih godina prošlog stoljeća.

Ljubitelji smoothieja znaju da je tajna u kombinaciji komadića svježeg voća i gustoći napitka koju pruža mlijeko ili jogurt. No, nije sve samo u okusu - smoothie je odličan izbor trebate li brz i hranjiv međuobrok. Ipak, ono zbog čega je u ljetnim danima jedan od najpoželjnijih napitaka, jest osvježenje koje pruža.

Zdravi smoothie više ne trebate pripremati kod kuće - stigao je b.Aktiv LGG, prvi mliječni smoothie na hrvatskom tržištu i nova linija najpopularnijeg funkcionalnog jogurta!

Za sve one koji vode računa o zdravlju i ne pristaju na kompromis, stižu novi osvježavajući voćni okusi. spoj biranog voća i jogurta koji sadrži mljekarsku kulturu LGG, vitamin B6 koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta te antioksidant, vitamin E dolazi u dvije primamljive kombinacije: jabuke, naranče i banane te jagode i ananasa. b.Aktiv LGG smoothie pruža pravi omjer sočnih komadića voća i jogurta te osvježenje u ovim ljetnim danima. Provjerite zašto je za prvi mliječni smoothie voće izabralo b.Aktiv LGG!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju