Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Moda & ljepota

'Strugalice' celulita: 3 brza recepta za glatka bedra i guzu

23-07-2014 Piše Zadovoljna
komentari

Pilinzi na temelju abrazivnih sastojaka poput poput morske soli, smeđeg šećera i kave vole se javno s vašim tijelom. Čiste kožu od mrtvih stanica kože, pospješuju cirkulaciju i smanjuju neželjenu narančinu koru na bedrima i stražnjici

1. Pasta od morske soli i smeđeg šećera
Napravite pastu od jedne šalice smeđeg šećera, šalice morske soli, soka jednog iscijeđenog limuna, nekoliko čajnih žličica maslinovog ulja i par žlica meda. Utrljajte pastu na kritične dijelove tijela poput bedara i guze, pa masirajte područje kružnim pokretima. Ostavite pastu da odstoji pet minuta pa je isperite hladnom vodom s tijela.

Ove paste čiste kožu, pospješuju cirkulaciju i smanjuju neželjenu narančinu koru na bedrima i stražnjici 2. Pasta od kave
Pomiješajte pola šalice grublje mljevene kave s malo maslinova ulja, i tri žlice šećera dok ne dobijete homogenu pastu. Njome istrljajte neželjenu narančinu koru na tijelu. Želite li postići dodatan učinak – pastu trljajte uz pomoć abrazivne spužve za tijelo koja će unaprijediti prokrvljenost kože.

3. Pasta od algi i maslinovog ulja

Pomiješajte 3 žličice usitnjenih algi s malo morske soli i četvrt šalice maslinovog ulja dok ne dobijete homogenu smjesu. Umasirajte ovu pastu na celulitom zahvaćena područja kružnim pokretima u trajanju od nekoliko minuta. Pasta će imati bolji učinak ako prvotno pore otvorite uz pomoć toplog tuša, a nakon 'tretmana' pastu isperete hladnom vodom.
 

U trendu Street style kombinacije sa zagrebačke špice koje bismo kopirali od glave do pete MODNA INSPIRACIJA 15 kombinacija sa zagrebačke špice koje bismo kopirali od glave do pete Ulična moda u centru Zagreba - 15 I ženstvene čizme Prva minica zagrebačke špice: Kombinacija s tankim najlonkama koju je teško ne primijetiti Znanost ima svoja mjerila ljepote Savršene proporcije Gotovo savršene crte lica: Slavna glumica proglašena najljepšom ženom svijeta po zlatnom rezu
Pročitaj još
Pročitaj još