Donosimo vam tri jednostavne vježbe za sagorijevanje masnoća i oblikovanje mišića, koje će vam oduzeti samo tri minute dnevno, a uz pomoć kojih ćete ubrzo primjetiti da vam je guza ustegnutija i seksi!

Za ovo minimalno vježbanje jednostavno nemate izgovora – potrebno je izdvojiti samo 3 minute dnevno i malo prostora u dnevnoj sobi i vježbe za lijepo oblikovanu stražnjicu možete odraditi dok npr. gledate svoju omiljenu TV seriju.

Samo tri minute dnevno dovoljne su za tri jednostavne vježbe koje sagorijevaju masnoća i oblikuju mišiće stražnjiceVježba 1. 1  minuta
Stanite uz stražnji dio stolca, s jednom ili obje ruke oslonjene na naslon stolca kao potporu. Premijestite težinu tijela na lijevo stopalo, udahnite i uz izdisaj ispružite desnu nogu iza sebe što više možete bez da se savijate u leđima. Zadržite nogu jednu -dvije sekunde. Udahnite i spustite nogu. Ponavljajte vježbu 30 sekundi za svaku stranu.

Vježba 2. 1 minuta
Stavite lijevu ruku na stolac kao potporu. Stopala neka vam budu u ravnici kukova. Premjestite težinu tijela na lijevo stopalo. S izdahom, dižite desnu nogu visoko koliko možete na desnu stranu. Zadržite sekundu-dvije. Ponavljajte vježbu 30 sekundi za svaku stranu.

Vježba 3. 1 minuta
Najobičnija vježba, čučnja, odlična je vježba za oblikovanje mišića stražnjice. Samo je važno pravilno ga izvoditi! Stopala su u širini ramena ili lagano razmaknuta. Polako spuštajte stražnicu kao da želite sjesti, koliko možete a da ne odižete pete od poda. Također, koljena ne smiju prelaziti liniju nožnih prstiju. Leđa neka su ravna, a pogled prema naprijed, odnosno prema TV-u.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju