Dukatos je pripremio nove voćne okuse božanskog užitka, a vi odlučujete koji će se od njih naći na policama trgovina! Sudjelujte u odabiru okusa koji će oduševljavati nepca i osvojite božansko iznenađenje.

Ljubitelji raskošnih užitaka, imamo zadatak za vas! Dukatos, grčki tip jogurta jedinstvene kremaste teksture i posebnog okusa uskoro osvaja novim okusima - a koji će to okusi biti, odlučujete vi.

Za vas pripremamo ˝slatke muke˝ u četiri primamljive kombinacije: naranče-cimeta, lješnjaka-vanilije, crnog ribiza-cimeta te smokve-datulje-naranče.

Od ova četiri neodoljiva okusa, samo će se dva naći na policama trgovina, zbog čega trebamo vašu pomoć - u Dukatosovoj aplikaciji na Facebooku odaberite okus koji vas najviše privlači, a kako bi sve bilo raskošnije, najkreativniji od vas imaju priliku osvojiti i božansko iznenađenje.

Mislite da bi vam odluka bila lakša kada biste prvo mogli isprobati sve kremaste kombinacije novih okusa? Pridružite nam se na Dukatosovim eventima gdje ćete uz božanski tretman dati svoj konačni odgovor nakon uživanja u novim okusima.

Vrijeme i mjesto održavanja Dukatos promocija novih okusa saznajte ovdje.

U videu pogledajte kako je izgledalo božansko iznenađenje koje smo nekima već priredili…

Božanski trenutak from Dukatos on Vimeo.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju