Nedavno istraživanje pokazalo je kako brojne žene strepe od skidanja u kupaći kostim zbog izgleda svog trbuha. Dio tijela koji brojni nazivaju najženstvenijim ujedno je i najveći izdajica viška kilograma koje je i najstrožim režimom teško iskorijeniti. Upravo zbog toga preporučamo vam zabavan i motivirajući trening koji traje samo 10 minuta i koji garantira 5 centimetara uži struk

Brojne novopečene mame najbolje mogu posvjedočiti o problemu s trbuhom nakon poroda koji u potpunosti gubi svoju prvotnu formu i postaje mlohav. Masne naslage oko trbuha drugi su problem s kojim se bori sve više žena zbog nedovoljnog kretanja i brzih zalogajčića koji se baš na ovom dijelu tijela najviše vole 'ugnijezditi'.

Plastični šareni obruč dovoljan je za upuštanje u avanturu koja jamči čvrsti trbuh i do pet centimetara uži struk u samo par tjedana

>>3 vježbe za čvrsto i seksi tijelo do ljeta

Nedostatak vremena za odlazak na grupno vježbanje ili u teretanu predstavlja još veći problem zaposlenim ženama koje su rješenje potražile u vježbama za koje je potreban samo jedan rekvizit i malo prostora u kući ili na otvorenom.

Plastični šareni obruč, vječni hulahop, dovoljan je za upuštanje u avanturu koja jamči čvrsti trbuh i do pet centimetara uži struk u samo par tjedana.

>>6 bezbolnih vježbi za ravan i čvrst trbuh

Hulahop obožavaju žene diljem svijeta, a u njegovu učinkovitost kune se i Beyonce koja je nakon poroda upravo pomoću ove zabavne tehnike vratila staru liniju.Okretanje obruča sagorijeva 7 kalorija po minuti, zato vam donosimo tri učinkovite vježbe i video za početnike uz koji ćete zavoljeti hulahop.

Okretanje obruča sagorijeva 7 kalorija po minuti

1.Vježba za oblikovanje struka
Stanite u raskorak od 20 centimetara i podignite se na prste, u ovom položaju zavrtite hulahop oko struka i održavajte tempo vrtnje najmanje 10 minuta. Za vidljive rezultate vježbu nastojte napraviti ujutro i navečer.

2. Vježba za podizanje guze
Stanite u raskorak i hulahop počnite vrtjeti oko struka, a potom ga ubrzavajući ritam spustite na bokove i vrtite naprijed natrag povećavajući tempo što brže možete. Pustite da vam hulahop klizi do ispod stražnjice pa ga u isom ritmu pokušajte vraćati u razinu struka, na ovaj način uposlit ćete sve mišiće a najvažnije i one stražnjice. Za ovu vježbu dovoljno je izdvojiti 10 minuta ujutro i navečer.

3. Vježba za čvrste noge
Hulahop zavrtite u struku i zadržite ritam dok ne uhvatite ravnomjeran tempo, potom istovremeno s vrtnjom savijte noge u koljenima i polako se vraćajte u uspravan položaj nastojeći obruč vrtjeti cijelo vrijeme. Ova vježba idealna je za aktiviranje svih mišića na nogama posebice onih u području bedara. Vježbu prakticirajte 10 minuta ujutro i navečer.

Ukoliko nikada niste zavrtjeli hulahop donosimo video za početnike uz pomoć kojeg ćete savladati ovu vještinu i zavoljeti vježbanje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju