Dolaskom sunčanih dana često se žalimo na 'proljetni umor' koji nam otežava kvalitetno obavljanje svakodnevnih obaveza i uživanje u slobodnom vremenu.

Za neugodne simptome - umor, bezvoljnost, nesanicu, lošu probavu i glavobolje, zaslužni su toksini koji su se u tijelu nakupili tijekom zimskih mjeseci. Da bi svoje tijelo na brz i jednostavan način ponovno doveli u balans i top formu potrebna vam je detoksikacija! Ledo je zato pripremio sedmodnevni detoksikacijski program koji možete preuzeti odmah.

Ovaj program nudi vam recepte i plan prehrane kojim ćete u svega sedam dana očistiti svoj organizam i dati mu neophodnu svježinu. Uz lagane i ukusne recepte Ledo vam donosi i sedmodnevni jelovnik te brojne savjete koji će olakšati detoksikacijski program. Preuzmite ga odmah i saznajte kako u samo nekoliko koraka obnoviti snagu organizma uz jednostavna jela kao što su gamberi s povrćem ili fino varivo od žutih mahuna i leće.

Program je prilagođen modernom načinu života koji iscrpljuje tijelo, a ostavlja vrlo malo vremena za njegov oporavak i odmor. Počnite s detoksikacijom već sada. Zahvaljujući samo sedam dana programa osjećat ćete se bolje mjesecima. Ne zaboravite piti dovoljno tekućine jer će ona znatno pospješiti rezultate detoksikacije.

Ovdje odmah možete preuzeti Ledo detoksikacijski meni i spremni dočekati ljeto! Učinite uslugu svom umornom tijelu i osjećajte se bolje uz Ledo.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju