Otvoren prije nekoliko mjeseci u zagrebačkoj Medulićevoj ulici 20, Zrno bio bistro kao prvi ugostiteljski objekt u regiji dobitnik je prestižnog certifikata Bio garantie Austria, koji jamči da sve namirnice, kao i cjelokupna ponuda, zadovoljavaju vrlo stroge standarde te potječu iz ekološkog uzgoja

Zrno bio bistro je već postao omiljenom destinacijom za uživanje u veganskim gastro specijalitetima i poslasticama, kako Zagrepčanima tako i mnogobrojnim turistima u potrazi za kvalitetnim veganskim obrokom, spravljenim od svježih ekoloških namirnica. Cjelokupan koncept osmislio je Zlatko Pejić, pionir prirodne prehrane u Hrvatskoj i direktor poduzeća Bio-zrno.

Svježe povrće, kruh i prerađevine, koji se koriste za spravljanje ukusnih jela, svakodnevno se dovoze s prvog hrvatskog ekološkog imanja Zrno, dok dio namirnica dolazi od suradnika, domaćih ekoloških proizvođača. Namirnice koje se ne uzgajaju u Hrvatskoj dobavlja Biovega, lider na tržištu ekoloških proizvoda.

Zrno bio bistro nastavlja tako i dio dvadesetogodišnje tradicije veganskog restorana Nova, nudeći ukusne i zdrave obroke spravljene od svježih organskih sastojaka. Tu je i iskusan tim kuhara koji su dugogodišnje iskustvo stjecali u gore spomenutom restoranu.

Bez obzira jeste li samo u prolazu, tragate za nečim slatkim ili žudite za kompletnim obrokom u ponudi Zrno bio bistroa pronaći ćete nešto po svom ukusu – od organske kave, smoothija (majmunska posla, orient ekspres, karneval itd.), shakeova, finih organskih vina, čajeva do ukusnih povrtnih juha, originalnih malih i većih obroka (mega protetin, kayu sendvič, kvinoja salata), te izvrsnih deserata bio ljubac, čokoladna napast i sl.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju