U današnjem stresnom načinu života posebnu pažnju potrebno je usmjeriti na očuvanje zdravlja, a temeljni načini kojima to možemo postići je kvalitetno konzumiranje voća i povrća koje u tekućem obliku naš organizam najbolje apsorbira. Uređaje visoke kvalitete i garantirane učinkovitosti pomoću kojih je priprema zdravih obroka lakša nudi VerVita. U bogatoj ponudi namodernijih pomagača u promicanju zdravog načina života VerVita nudi sokovnik VerVita HUROM, blender VerVita Omniblend V i destilator vode VerVita

SOKOVNIK VerVita HUROM

Jedinstvena tehnologija hladnog prešanja čiji proces ne uništava sastojke, boju, miris i okus sastojaka i prilikom čega dobiveni sokovi zadržavaju značajan udio vitamina, minerala i enzima iz voća i povrća glavna su karakteristika sokovnika VerVita HUROM.

Napredna tehnologija smještena u ovom sokovniku omogućuje kombinaciju namirnica o kakvoj niste ni sanjali da idu u sokovnik, a kao rezultat nudi punovrijedne obroke koji ne samo da hrane, nego čiste tijelo iznutra i dovode ga u ravnotežu.

VerVita sokovnik je već 2 godine sa Vama - velik broj zadovoljnih kupaca potvrđuje brojne prednosti sokovnika koji je stvoren za svakodnevnu upotrebu i uz kojeg se ne odustaje od izrade zdravih sokova. Ovaj sokovnik ne stvara buku, ne troši se i cijedi sve što se u njega ubaci: voće, povrće, zelenje, orašaste plodove.

Uz ovaj sokovnik zaljubit ćete se u svježe cijeđene sokove i zaboraviti na kupovne sokove na koje ćete početi gledati kao na loše vino i reći ćete u najboljoj namjeri onima koje poznajete, a koji još imaju centrifugalni sokovnik da ga zamijene za VerVitu što prije, i da neće pogriješiti.

Ovaj poluprofesionalni uređaj proizveden je u Koreji, visokokvaliteni materijali i dijelovi od kojih je napravljen jamče dugi rok trajanja, pa nakon više od 10 godina ovaj sokovnik će se nezaustavljivo pokrenuti da istisne sok iz još jedne kile mrkve.

Kako bi vam pomogli upoznati najboljeg prijatelja za vlastito tijelo, izabrali smo dvije vrijedne knjige koje smo dodali u kutiju sokovnika:

Norman Walker - 'Sokovi od svježeg voća i povrća' i druga njegova knjiga, nama najdraža, 'I Vi možete postati puno mlađi'.

Naš moto koji dijelimo sa vama je: jednostavnost, pouzdanost, povjerenje, i ono najvažnije ZADOVOLJSTVO.

Lakoća kojom možete obaviti kupovinu ovog vrhunskog uređaja osigurana je dostupnošću na više lokacija u Hrvatskoj. Ili još lakše, sokovnik može doći na vaša vrata besplatnom dostavom, narudžbom preko maila, telefona ili preko narudžbenice nakon čega slijedi dogovor oko plaćanja i sokovnik je za dan-dva na vašoj adresi.
Kroz godinu dvije plan je ponuditi adekvatnu uslugu temeljite obnove i zamjenu svih pohabanih i dotrajalih dijelova za nove, kako bi i nakon 3-5 godina ponovo imali 'nov' sokovnik, po želji čak i u drugoj boji!

Više informacija o razlici između modela sokovnika kao i o tehničkim detaljima možete pronaći na stranici Vervita sokovnici i blenderi.

BLENDER VerVita Omniblend V

VerVita Omniblend V blender namijenjen je za sve profesionalce kojima je blender važan alat u kuhinji/na poslu, za sve one koji obožavaju kuhanje bez kuhanja i za one kojima su zeleni napitci osnova zdravlja.

Ovaj uređaj u sebi objedinjuje nekoliko važnih segmenata:
Snaga i brzina - ovaj uređaj odlikuje se velikom brzinom blenda kojom usitnjava sve, pa i najtvrđe namirnice.
Izdržljivost - robustan dizajn garantira trajnost blendera i u zahtjevnim uvjetima rada. Traje višestruko duže od običnih blendera.
Svestranost - tri brzine za sve načine usitnjavanja voća i povrća, svježeg ili zamrznutog, leda ili tvrdih sjemenki i žitarica.
Automatski rad - jednostavno pokretanje i automatsko isključivanje na kraju tolika snaga uz samo jedan dodir.

10 osnovnih garantirano isprobanih prednosti VerVita blendera:

1. Ovo je najpovoljniji profesionalni blender na hrvatskom tržištu.
2. Sadrži kvadratnu posuda od 1.5 l u kojoj ne treba potiskivati namirnice tijekom blendanja i iz koje je lakše lopaticom pokupiti namaze uz manji ostatak skupih namirnica u posudi.
3. Buka je bitno manja negoli kod sličnih blendera zahvaljujući novoj dodatoj opremi - kutiji za potpunu zaštitu od buke.
4. Manja visina i moderan dizajn zbog kojih VerVita blender idealno stane ispod kuhinjskog elementa - približne je visine kao i VerVita sokovnik
5. Moderan elektronski upravljan motor koji troši manje struje pa se manje grije i duže traje, a brzina ne pada s opterećenjem.
6. Nož sa 6 oštrica od japanskog čelika jednako je dobar za suhe namirnice (sjemenke, žito) kao i za napitke.
7. 'One-Touch' - jedan lagani dodir za soft-start i komadanje u prvoj, ubrzanje i usitnjavanje na drugoj brzini i super brzi finiš u trećoj brzini – samo isključivanje nakon 35, 60 ili 90 sekundi.
8. Osigurana kupovina, servis, podrška i rezervni dijelovi u Hrvatskoj.
9. Ni više ni manje nego sedam godine garancije!
10.Garancija VerVita blendera je sedam godina za kućnu i 2 godine za komercijalnu upotrebu.

Više o uvjetima garancije dostupno je na stranici Vervita sokovnici i blenderi.

DESTILATOR VODE VerVita

Destilator vode VerVita kućni je uređaj za proizvodnju 100% čiste destilirane vode. Svježa destilirana voda, čuvana u staklenom vrču ili staklenim flašama iznimno je pogodna za redovitu konzumaciju - ispijanje, korištenje u sokovima, juhama, čaju, kavi kao i za korištenje u pegli, čistaču na paru, akumulatoru koje čuva od oštećenja koje uzrokuje kamenac.

Kupcima koji su od proljeća 2012. vlasnici prvih destilatora pijenje destilirane vode postala je sasvim nova zdrava navika prije svega zbog blagotvornog detoksikacijskog učinka potpuno čiste vode koja je proizvod VerVita destilatora. Ovaj uređaj iznimno je vrijedan uklanjanju nečistoća, masnih naslaga i kamenca kojom voda obiluje.

U ponudi su tri boje destilatora: bijela (šifra 505B), bijelo - srebrena (šifra 505BS) i crno - srebrena (šifra 505CS).

Vrhunska kvaliteta, provjerena tehnologija, odličan dizajn, kompletnost uređaja, oprema i naravno pouzdanost uređaja koji je od svoje promocije 09/2012 postao novi član lepeze garancija su VerVita uređaja, i naš mali doprinos u poboljšanju kvalitete življenja.

Besplatna dostava
Kao za sve VerVita uređaje, dostava putem dostavne službe DPD gratis je za područje cijele Hrvatske. Garancija na uređaj je 2 godine i punih 5 godina na hrđanje lonca isparivača i na motor ventilatora!

U pakiranju uz uređaj nalaze se besplatni dodaci: 
Prah (limunska kiselina, 250 grama) za lakše čišćenje naslaga kamenca sa stijenki uređaja.
Potrošni materijal: Filter s aktivnim ugljenom dobivenim iz kokosove ljuske - kutija sa 6 filter vrećica dolazi s uređajem.
Trajanje jedne vrećice 20-30 dana (20-30 destilacija).
Preporučamo kupnju dodatne kutije sa 12 orginalnih filtera, čime ste osigurani za cijelu godinu. Cijena kutije sa 12 vrećica je 150kn.

Destilator odlikuju kvalitetni dijelovi sa garancijom do sedam godina

Svi, pa i najmanji dijelovi uređaja koji dolaze u kontakt s vodom napravljeni su od nehrđajućeg čelika ili od stakla.

Čak se i filter vrećica s aktivnim ugljenom smješta u staklenu posudicu, tako da ni u jednom dijelu uređaja para ili destilirana voda ne dolazi u kontakt s plastikom, što ovaj uređaj čini jedinstvenim po visokim standardima kvalitete.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju