Prije nego što li su počele kritike na račun mršavosti vojvotkinje od Cambridgea, svi su priznali kako je više nego očito da mlada brineta izgleda zdravo i fit. Njezina vjenčanica bila je krojena tako da prije svega istakne njezin vitki struk kojem je Catherine posvetila posebnu pažnju prilikom održavanja tijela. Britanski treneri i nutricionisti otkrili su koje je metode koristila kako bi postigla ovako ženstveni struk

Prehrana koja potiče probavu
Prvo trebate spriječiti da vaš struk izgleda širi nego što jeste. To znači da treba imati zdravu i redovitu probavu. Unošenjem od 25 do 30 grama vlakana svakog dana pomoći ćete tijelu da se oslobodi toksina i kemikalija iz hrane koju unesete tokom dana, a koja može izazvati nadimanje.

Esencijalne masne kiseline organizmu će pomoći da se lakše suoči sa stresom kada se pojačano luči kortizol, između ostalog odgovoran za gomilanje masnih naslaga oko struka.

Zavrtite hula hop
Vrćenje hula hopa angažira mišiće struka i leđa. Zato je ova vrsta zabave najbolja za trošenje kalorija i tesanje struka.

Kako biste 'napali' srednji dio trbuha radite velike pokrete koji će angažirati cijelo tijelo.

Vježbanje hula hopom je dobro i za pokretljivost kičme i kukova. Kako budete postajali sve vještiji u ovoj zabavnoj aktivnosti, tako će vam vježbanje obručem postajati sve lakše i zabavnije, pa ćete uključivati i različite pokrete, kao što su iskoraci ili tvistovi, a što je najvažnije zaista ćete početi primjećivati promjene na svom struku.


Vježbajte srednji dio tijela
Pokušajte održati aktivaciju dubljih abdominalnih mišića ograničavajući bilo kakav pokret donjeg dijela leđa dok radite ove tri vježbe.

Legnite na pod tako da su vam vrhovi prstiju i podlaktice na podu, ramena direktno iznad laktova, a leđa ravna. Uvucite trtičnu kost i stegnite gluteus. Ostanite tako dvije minute.

Legnite na leđa i savijte koljena pod pravim kutom. Lagano spuštajte jednu nogu tako da vrhovima prstiju dodirujete pod, podignite je opet, ali pri tom držite kukove i abdominalne mišiće ravno. Nakon jedne minute promijenite nogu. Odmorite se, pa sve ponovite.

>> Koja je tajna Pippine stražnjice?

>> Catherine Middleton u haljini staroj 4 godine

Legnite na pod sa jednim savijenim koljenom, a jednim podignutim pod pravim kutom. S rukama iza glave, izbacite rebra naprijed a ramena prema podu, tako da rotirate torzo prema podignutom koljenu. Ponavljate dok vas stvarno ne počne boljeti, a onda zamijenite stranu.

Njegujte kožu preparatima za smanjivanje obujma
Na tržištu se nalazi mnoštvo preparata koji obećavaju uklanjanje viška sa struka. Vojvotkinja koristi glinu 'Tummy Tuck Sticks' koja košta 48 funti, ali dobra zamjena može biti i Guam blato ili glina. Samo korištenje ovih preparata neće vaš struk učiniti vitkijim, ali će vam pomoći ukoliko pazite što jedete i redovito vježbate.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju