Bivši farmer Antonio Marušić po drugi se puta prepustio opuštajućim tretmanima u Poliklinici Nemetova. Nakon prvog posjeta na kojem je uživao u masaži, ovoga puta prepustio se bazenu u kojem se osjećao kao u raju

Antonio Marušić jedan je od onih Farmera koji se nakon ispadanja vratio na najpoznatije imanje u Hrvatskoj.

I dok se tamo voda za pranje koristi vrlo škrto i oprezno, a o kakvom prekrasnom bazenu ispunjenom toplom vodom samo sanja, Antonio je uživao u rajskom novouređenom bazenu s toplom vodom.

Osim ugodnom temperaturom između 30 i 32°C ovaj se bazen može pohvaliti i ugrađenim aparatom za protustrujno plivanje te podvodnom masažom i gejzirom.

'Ovo je pravo osvježenje nakon kupanja u onoj žabokrečini na Farmi. Za onu močvaru u koju sam skakao gdje ima puno uginulih žaba i šarana i kuda ide odvod septičke kanalizacije, ovo ovdje je pravi raj' riječi su kojima je Antonio opisao svoj doživljaj u bazenu Poliklinike Nemetova.

Blagotvorni bazen koristi se u sklopu medicinskog fitness centra te služio kao izvrsna terapija ne samo prilikom fizikalne terapije već i kao ključan dio antistres programa.

Osim velikog bazena medicinski fitness centar Poliklinike Nemetova sadrži i termocentar (tursku kupelj i saunu) te individualni program kojeg nakon testiranja izrađuje kineziolog.

Temelji se na aerobnim vježbama, pri čemu kineziolog određuje optimalnu zonu frekvencije srca u kojoj dolazi do sagorijevanja masnoća.

>> VIDEO: Antonio Marušić na opuštajućoj masaži

Izvode se vježbe jačanja na spravama i s pomagalima (lopte, palice, trake, ringovi, strunjače…) te vježbe istezanja. Kao dio rehabilitacije i održavanja forme tijela u medicinskom fitness centru također je u ponudi i izrazito popularan i djelotvoran pilates.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju