U kampanji Euromelanoma Day Hrvatska su se za sada popunile ordinacije u gradovima: Zagreb, Velika Gorica, Samobor, Pula. U ostalim gradovima još ima mjesta, te pozivamo građane da se prijave na besplatni telefonski broj 0800 6071

Unaprijed molimo za veliko strpljenje prilikom pozivanja, jer je interes građana iznimno velik. Besplatni telefon za narudžbe će biti aktivan zaključno s petkom 04.svibnja 2012.

>> Euromelanoma Dan Hrvatska: Brinite za svoju kožu i madeže

Nastavno na upite vezane uz naručivanje za besplatan pregled madeža tijekom javno-zdravstvene preventivne akcije 'Euromelanoma Day Croatia', koja se i ove godine održava u klinikama i ordinacijama diljem Republike Hrvatske, zahvaljujemo svim zainteresiranim građanima, kako onima koji su se naručili, tako i onima koji se nisu uspjeli zbog iznimnog interesa za ovu akciju.

S obzirom da naš pozivni centar prima istovremeno brojne pozive iz cijele Republike Hrvatske, nismo u mogućnosti javiti se na svaki upućeni poziv te se ovim putem ispričavamo na čekanju koje su građani, koji se nisu uspjeli naručiti, iskusili.

Iznimno velik interes za ovu akciju je hvalevrijedan pa ovim putem molimo sve građane koji se žele pregledati, a koji nisu uspjeli naručiti se za pregled tijekom akcije, da se naruče redovitim putem kod svoga dermatologa s uputnicom. Cilj javno-zdravstvene preventivne akcije 'Euromelanoma Day Croatia' je prevencija mogućih zloćudnih bolesti kože kroz osvještavanje javnosti o potrebi kontroliranja kože te ova akcija služi, među ostalim, da građani paze na stanje zdravlja svoje kože tijekom čitave godine, a ne samo na jedan dan u godini.

Edukativne brošure o samopregledima potražite u ordinacijama i ljekarnama diljem Hrvatske.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju