Zdrava prehrana i fizička aktivnost neka budu Vaša briga - za celulit se brinemo mi.Provjerite koja su to najsnažnija sredstva za borbu protiv celulita!

Gel Protiv celulita Cekropija
Jedan je od najsnažnijih prirodnih sredstava za razgrađivanje masnoća, zbog toga je nemilosrdan prema tvrdom ili kompaktnom celulitu.

Kremasti gel protiv celulita i strija – Pitaya
Učinkovito smanjuje vidljive znakove celulita i strija, na problematičnim predjelima poboljšava strukturu kože te cjelovito preoblikuje tijelo i smanjuje opseg na području bokova i bedra. Čuva elastičnost kože i ograničava razvoj novih masnih stanica. Učinkovita njega za osobe kojima tjelesna težina varira.

Krema protiv celulita Garcinia 3 u 1
S jakim trojnim djelovanjem učinkovito uklanja i najtvrdokorniji celulit, s dugotrajnim učinkom. Oblikuje tijelo, smanjuje opseg, pospješuje odvođenje vode i otrova iz kože te poveća glatkoću i čvrstoću kože.

Aroma masaže čarape s gaćicama protiv celulita
Za maksimalni Body Slim učinak! Udvostručuju djelovanje proizvoda protiv celulita Body Slim. Parfumirane prirodnim uljima grejpa i geranije, pospješuju cirkulaciju kože i oblikuju tijelo od prsiju prema dolje.

Savjet: obucite ih nakon nanošenja odabranog Body Slim proizvoda i budite u njima barem jedan sat fizički aktivni (fitnes, trčanje, bicikl…) ili ih nosite tijekom cijelog dana i cijelu godinu.

Pišite nam na e-mail: savjet@kozmetika-afrodita.com Savjetovati ćemo Vas pri odabiru pravog proizvoda za njegu Vaše kože te Vam poslati katalog.
www.kozmetika-afrodita.com

Kozmetika Afrodita savjetuje

MAKSIMALAN UČINAK =
STALNA TJELESNA AKTIVNOST
(intenzivne šetnje, aerobik ili fitnes, bicikliranje)
+
ZDRAVA I URAVNOTEŽENA PREHRANA
(više manjih obroka)
+
PIJENJE NEGAZIRANE VODE ILI ČAJA BEZ ŠEĆERA
(najmanje 2 litre dnevno)
+
ANTICELULITNA NJEGA PROIZVODIMA BODY SLIM U
KOMBINACIJI SA STRUČNOM NJEGOM U BEAUTY CENTRU
AFRODITA U CENTRU KAPTOL U ZAGREBU
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju